E-post, nyhetsbrev och post

Här kan du läsa om hur vi behandlar dina uppgifter när du skickar e-post till oss eller prenumererar på något av våra nyhetsbrev, samt om hur vi inhämtar adresser för utskick via post.

Epost

Inkommande e-post innehåller i regel personuppgifter. Om du skickar e-post till oss kommer vi att behandla dina personuppgifter genom att läsa, lagra och hantera ditt meddelande i enlighet med vår integritetspolicy.

E-post (pdf)

Nyhetsbrev

Om du prenumererar på något av Västra Frölunda pastorats digitala nyhetsbrev (t.ex. våra musikbrev) behöver vi hantera dina personuppgifter: ditt namn och din e-postadress.

Grunden för denna hantering är samtycke. Om du väljer att avsluta din prenumeration raderas dina uppgifter från prenumerationslistan.

Nyhetsbrev (pdf)

post

Får du som medlem i någon av våra församlingar post från Västra Frölunda pastorat har vi hämtat dina adressuppgifter i vårt medlemsregister. Läs mer om hur vi hanterar våra medlemmars uppgifter här. Om du inte är medlem men ändå har fått adresserad post, har vi hämtat adresserna från Statens personadressregister, SPAR. Det görs till exempel när vi vill bjuda in till konfirmation.

Tidningen Våga går ut som samhällsinformation fyra gånger om året och kommer därför hem till boende inom pastoratets gränser oavsett om du är medlem eller inte.