Other languages with Google Translate

Babysång och Stor & Liten

Gemenskap för de yngsta med föräldrar, tre gånger i veckan. Babysång i Tynnereds kyrka och Stor & Liten i Grevegårdens kyrka.

Tynnereds kyrka

Babysång 0-2 år
tisdagar 10.00-12.00

Har du en baby, kom till Babysången! Vi sjunger nya och kända sånger. Barnen får uppleva musiken med hjälp av rytminstrument, rytmiksjalar, såpbubblor, fallskärm, gitarr och piano. Vi fikar och barnen får möjlighet att upptäcka våra leksaker.
Kontakt: Marianne och Kristina.

Grevegårdens kyrka

Stor & Liten alla åldrar
Onsdagar 14.00-16.30

Öppen grupp för föräldrar och barn i alla åldrar. Dagen startar med mellanmål 14.00 sedan sjunger, leker och pysslar vi.
Kontakt: Kristina och Fabienne

Stor & Liten 0-6 år
Fredagar 9.30-12.00

Stor och liten fredgar är en öppen grupp för dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi öppnar kl 9.30 så att ni kan landa lite innan det är dags för sångstund. Vi sjunger gammalt och nytt, leker fingerlekar och spelar på instrument. Efter det finns ett enkelt smörgåsfika, leksaker för små och stora barn och ett pysselbord för dem som är pysselsugna. Sångstunden börjar 10.00.

Vi som jobbar med barnverksamheten är

Kristina  Johansson

Kristina Johansson