Vårblommor i solen

Aktiviteter i Tynnereds församling

Veckans aktiviteter och händelser i Tynnered och Grevegårdens kyrka, för alla åldrar.

Viktiga datum - hösten 2021

TYNNEREDS-LÖRDAG i Tynnereds kyrka

21/8 SOMMARFEST UTE

18/9 PILGRIMSVANDRING UTE

25/9 VÄRLDENS BARN-GALA

23/10 FN-DAGEN UTE och inne

27/12 JULBASAR

RETREATSÖNDAGAR

den 27/10, 14/11 kl. 16.00–20.00 i Grevegårdens kyrka

Terminverksamheter hösten 2021

För barn och ungdom

Sommarkyrka för barn

Välkomna till Sommarkyrka i Tynnereds kyrka, du som är mellan 6-12 år. Vi ses måndagar, onsdagar och fredagar i v 25, 26 och v 32. Aktiviteterna är mellan klockan 10.00-14.00 på dagarna. Ibland är vi vid kyrkan och ibland gör vi utflykt. Anmäl ditt intresse här!

Action- och softargruppen 6-11 år

För dig som vill ha fart och fläkt eller pyssel i lugn och ro? Här finns något för alla. Vi ses på onsdagar i Tynnereds kyrka. Höstterminen startar v. 35.

Pysselklubben 6-11 år

Fritidsgrupper som bjuder in till pyssel, sång, lekar och mellanmål på onsdagar och torsdagar i Grevegårdens kyrka. Höstterminen startar v. 35.

Stor & Liten 0–6 år

Vi ses vid Grevegårdens kyrka på fredagar! Utomhusgemenskap för de yngsta med föräldrar. Höstterminen startar v. 35.

Söndagsskola i Tynnereds kyrka

Söndagar under 11-gudstjänsten. Höstterminen startar igen 15 augusti.

Agape & Jesaja - ungdomsgrupper i Tynnered

Är du mellan 14-18 år och vill umgås med andra? Välkommen till Agape (tjejgrupp) och Jesaja (killgrupp) på torsdagar i Tynnereds kyrka.

Viam Die

Tonårshäng för ungdomar 12-14 år, måndagar 17.00-19.00 i Tynnereds kyrkas ungdomsvåning.

Ungdomscaféet Heaven

Av ungdomar för ungdomar. Välkommen till ungdomsvåningen i Tynnereds församlingshem fredagar mellan 18.00-22.00.

Konfa Tynnered 2021/22

Välkommen till "En resa genom tid och rum"! I Tynnereds kyrka och församling har vi en konfirmationsgrupp som kommer ses varannan söndag under läsåret. Det blir också två läger!

För vuxna

Gudstjänst och andakt