Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska teologiska institutet–Swedish Theological Institute Besöksadress: Swedish Theological Institute , 58 Prophets' Street, Rehov Haneviim 58, Jerusalem, Israel Postadress: Swedish Theological Institute , PO BOX 37, IL 910 0001 Jerusalem, Israel , IL 910 0001 Jerusalem, Israel Telefon:+972 2 625 3822, Fax: (+972) 02 - 625 44 60 E-post till Svenska teologiska institutet–Swedish Theological Institute

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kurser och möten vid STI

Januari

Strängnäs stift, biskop Johan Dalman med prostar i Jesu fotspår

STI med Studieförbundet Sensus Tala väl om varandra, utbildning av dialogambassadörer i 6 stift

Februari

Kyrkokansliet, Internationella enheten International Study Course: Jerusalem – One City, Three Religions (årligen)

Mars

Kyrkokansliet, Internationella enheten Ombudsresa

Sensus förbundsstyrelse fördjupning angående religionsdialog och överläggning

Lunds universitet, Svenska kyrkan kursmodul

University of Chester, Ass. Prof. Alana Vincent Judaistik

Augusti

Helsingfors Universitet med prof. Jutta Jokiranta Exegetik & arkeologi

September

Strängnäs stift, biskop Johan Dahlman med stiftsstyrelsen Teologisk fördjupning och överläggningar

Church of Iceland Pilgrimage and Dialogue Course in Jerusalem

Lunds universitet, Religion, Heritage and Generation

Oktober

Spetsforskningsenhet vid Åbo Akademi Forskningskonferens, prof. TD Peter Nynäs. “Towards a nuanced comprehension of religion and social exclusion: a global and multireligios approach”

STI kurs med Åbo Akademi, docent, TD, FD Ruth Ilmman Kulturmöten och religionsdialog

Lunds universitet, Den judiska Jesusrörelsen: Jesus och Paulus i nytt ljus

November

Kyrkokansliet, Internationella enheten, Journalistkurs

Kyrkokansliet, Internationella enheten Church Leader Conference: Leadership in the Global Community in Jerusalem (årligen)

SKUI Svenska kyrkans utbildningsinstitut Teologi och samhälle

Januari

STI med Studieförbundet Sensus Tala väl om varandra, utbildning av dialogambassadörer i 6-8 stift. Kurs

Tala väl om varandra 2019---2020

Februari

Mars

Lunds universitet, Svenska kyrkan kursmodul

Stiftelsen Fjellstedska skolan och Uppsala universitet, Tidig judisk och kristen kultur i det heliga landet.

Svenska Förläggareföreningen, Studieresa

University of chester, Ass. Prof. Alana Vincent Field study tour