Ungdomsverksamhet

Att vara ung i ett mindre samhälle eller ute på landsbygden innebär många fördelar - sammanhållningen, tryggheten och närheten till skog och mark ger frisk luft och starka ungar.

En nackdel är bristen på aktivitet, vilket ju också är en naturlig följd av livet på landet. Idrottsföreningarna drar sitt, viktiga och uppskattade, strå till stacken, men när man bara vill träffas och umgås är platserna färre. Södra Vings pastorat bedriver ungdomsverksamhet i Hökerum, via det välbesökta ungdomscaféet. Att fika, snacka, pyssla, spela spel och se på film hör till de vanligaste aktiviteterna. Datorer, instrument och spellokal finns också och ungdomsledarna finns hela tiden närvarande och på plats. Nedan ser ni tider för Vings Café och Ungdomsgården i Kyrkans Hus. (Samt två av barn- och ungdomsledarna i akt med att konstruera en ljudabsorbent) Till Södra Vings Lucia är de som ska börja nian till hösten välkomna att medverka - både killar och tjejer välkomnas för att tärnor och stjärngossar ska bli många nog!

ONSDAGAR

• Ungdomsgruppen i Kyrkans Hus i Hökerum (15 år och uppåt) jämna veckor: 15.30-17.00

FREDAGAR

• Vings Café i Kyrkans Hus i Hökerum (3:an-6:an) ojämna veckor: 15.30-18.00