Sommarjobb

För ungdomar finns möjlighet att ansöka om sommarjobb på kyrkvaktmästeriet. Att klippa gräs, plantera blommor och hålla efter grönområden och kyrkogårdar hör till uppgifterna i arbetet som till största del bedrivs utomhus.

Södra Vings pastorat tar varje sommar in ett antal ungdomar som får hjälpa till med arbetet på kyrkogårdarna. Perioden sträcker sig över veckorna 25-32

Det är önskvärt att du som söker sommarjobb hos oss har körkort för bil. Din ansökan bör vara oss tillhanda senast i slutet av mars. Ange fullständigt namn och personnummer och berätta något om vad du har för erfarenteter av trädgårdsarbe. Maila till sodraving.pastorat@svenskakyrkan.se, eller sänd din ansökan via post till: Pastorsexpeditionen, Södra Vings pastorat, Boråsvägen 5, 523 74 Hökerum.

Har du några frågor, kontakta kyrkvaktmästare Malin Johansson på tel: 0763-90 73 31.