Musik och körverksamhet

Intresset för att sjunga i kör är stort. I Södra Vings pastorat finns två blandade körer, det vill säga kör för både män och kvinnor, dit alla som är sugna på att sjunga är hjärtligt välkomna.

• CORO NOVA leds av kantor Lars-Eric Bernvill. Kören övar i Södra Vings Kyrkans Hus i Hökerum på måndagar 19.00
  • LOVSÅNGSKÖREN leds av kantor Jimmy Sjölund. Kören övar i Hällstads församlingshem på måndagar 19.00
  • SÖDRA VINGS UNGDOMSKÖR  leds av kantor Lars-Eric Bernvill. Kören övar i Södra Vings kyrkans hus efter överenskommelse.

Såväl Coro Nova som Lovsångskören uppträder med jämna mellanrum, exempelvis vid visaftnar, och medverkar med jämna mellanrum i gudstjänster och andra tilldragelser i pastoratet och utgör ett uppskattat inslag i dessa. I Kyrkans Hus i Hökerum finns även gitarr, bas, trummor och piano att tillgå för ungdomar som intresserar sig för att spela instrument, kanske under ungdomsverksamheten eller till våra gudstjänster.

För körernas startdatum och övningstider, vänligen kontakta Lars-Eric Bernvill på 0321-53 11 43 eller Jimmy Sjölund på 0321-531144.