Ungdomsgruppen Possible

Possible är för dig som slutat sjuan - och man får fortsätta så länge man vill! Också en kul grupp för dig som börjat din konfirmationstid, eller som vill fortsätta träffas även efter konfirmationen.

Ungdomsgruppen Possible - vi ser möjligheterna

Kanske har du varit med i våra yngre grupper och vill fortsätta upp i nästa grupp. Kanske har du börjat konfaläsning och känner att du vill vara med mer än på bara läsningen, eller så har du avslutat din konfaläsning och vill fortsätta ha kul tillsammans i Svenska kyrkan. Då är Possible något för dig.

Possible är gruppen man är med i när man går i högstadiet och gymnasiet, och ibland lite till. Vi hittar på en massa kul under terminerna, både i våra egna lokaler men också genom en och annan utflykt. Såklart har vi andakt vid våra träffar - och fika

Vi träffas i Mariagården, måndagar klockan 17-20, med drop-in från 16.30, om man vill.

Hösten 2018 startar vi upp  måndagen den 3/9. Välkomna!

Ledare: Elisabeth "Lisen" Sandström telefon 0380-76424 och Cristina Gustafsson telefon 0380-76413.