Optimistkören i Nässjö

En kör för alla, för män och kvinnor i alla åldrar, med eller utan sångvana - glada sångare som trivs tillsammans.

Optimistkören är en kör för alla, män och kvinnor i alla åldrar, med eller utan sångvana eller notläsningsförmåga.

Vi är ett glatt gäng, i blandade åldrar som sjunger och trivs tillsammans. Här får var och en sjunga efter sin förmåga och utan krav på kunskap. Vi tränar rösten och lär oss att sjunga. På vår repetoar finns andliga sånger, schlager, visor, psalmer med mera. Vi sjunger en- till tvåstämmig musikrepertoar för alla smaker. Att man mår bra av att sjunga är vetenskapligt bevisat!

Är du en optimist? Då är du välkommen du också! Hösten 2018 startar vi 30/8.

Vi träffas i Stora salen i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka, på torsdagar klockan 17.30-18.30.

Ledare: Marianne Liderfelt tfn 0380-764 16

Otimistkören 20 år

Hösten 2018 firar vi 20 år som kör i Nässjö. Det gör vi med en musikgudstjänst i Nässjö kyrka lördagen den 13 oktober klockan 18.00.

Utöver Optimistkören så får vi då sång av Ebba Svensson, Wilma Skålberg Ljungström. Medverkar gör också Malin Ellbrant på trumpet, Jan Bhjur på kontrabas, Eva-Marie Nilsson på piano och orgel. Dirigent är Marianne Liderfelt.

Du som har varit med i Optimistkören, nu eller tidigare under dessa 20 år, är extra välkommen. Vill du även vara med på samkvämet efter musikgudstjänsten så gör du din anmälan till Marianne Liderfelt på telefon 0380-76416.