Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Optimistkören, Nässjö

En kör för alla, för män och kvinnor i alla åldrar, med eller utan sångvana - glada sångare som trivs tillsammans.

Optimistkören är en kör för alla, män och kvinnor i alla åldrar, med eller utan sångvana eller notläsningsförmåga.

Vi är ett glatt gäng, i blandade åldrar som sjunger och trivs tillsammans. Här får var och en sjunga efter sin förmåga och utan krav på kunskap. Vi tränar rösten och lär oss att sjunga. På vår repetoar finns andliga sånger, schlager, visor, psalmer med mera. Vi sjunger en- till tvåstämmig musikrepertoar för alla smaker. Att man mår bra av att sjunga är vetenskapligt bevisat!

Är du en optimist? Då är du välkommen du också!

Vi träffas i Stora salen i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka, på torsdagar klockan 17.30-18.45.

Ledare: Marianne Liderfelt tfn 0380-764 16