Lediga jobb i Nässjö pastorat

Är du vår nästa kollega?

* * *

Nässjö pastorat består av 6 församlingar; Almesåkra, Barkeryd-Forserum, Bringetofta, Malmbäck, Norra Sandsjö och Nässjö församlingar. I pastoratet finns både stad och landsbygd, ett rikt förenings- och hembygdsliv, mångkulturella miljöer och en rik och levande ekumenik där många olika samfund samverkar.

I pastoratet bor ca 27 000 invånare, varav nästan 17 000 kyrkotillhöriga. Tillsammans är vi ca 60 anställda som jobbar på olika platser inom pastoratet.

Här finns goda kommunikationer, vacker natur , en god bostadsmarknad  och flera grund- och gymnasieskolor. Nässjö pastorat är centralt placerat på småländska höglandet med närhet till tre högskolor i Jönköping, Linköping och Växjö, liksom sjukhus i Jönköping och Eksjö.

* * *

Vi söker dig, präst, som vill jobba på Småländska höglandet.
Just nu har vi har flera lediga komministertjänster här i Nässjö pastorat. Kontakta vår kyrkoherde Krister J Clifford, på telefon 0380-76405, så berättar han mer.