Församlingsbladet

Kyrkvägen med Sandkornet och Barkeryd-Forserums kyrkblad - vårt församlingsblad finns även på internet!

Församlingsbladet för Svenska kyrkan i Nässjö pastorat, Kyrkvägen med Sandkornet och Barkeryd-Forserums kyrkblad, kommer ut fyra gånger per år.

Den går ut via posten till alla hushåll i Nässjö pastorats församlingar.

För dig som bor på annan ort, eller hellre vill läsa den på internet, så finns den tillgänglig här på vår hemsida.

* * *

Filerna läggs upp i PDF-format. För att öppna dessa kan man använda sig av Acrobat Reader. Klicka här för att ladda ner programmet gratis till din dator.

* * *

OBS! Tryckfel i församlingsblad 2017-04 vinter:

Det går bra att skicka in korsordet till och med 22 januari 2018.
(I bladet står det 20 oktober 2017, vilket inte stämmer.)