Café Mariagården

Välkommen till Café Mariagården, varannan tisdag i vårt församlingshem, i Nässjö.

Café Mariagården är till dig som är dagledig på tisdagar. Varannan tisdag klockan 10.00 träffas vi i vårt församlingshem, Mariagården, bredvid Nässjö kyrka. Samlingarna inleds med en kort andakt. Därefter serveras kaffe och kaka (20 kr) och underhållning med ett omväxlande program.

Välkomna!

Program hösten 2018

• 18 september
    "Två gånger sång och piano" med Ebba Svensson, Wilma Skålberg Ljungström och Marianne Liderfelt
  • 2 oktober
    "Om vad jag gjort med livet, och om vad livet gjort med mig" - Bernt Antonsson kåserar
  • 16 oktober
    "Gott & blandat" - sång med Anna Karin Ahlstedt
  • 30 oktober
    "Mina böcker och bilder" - Henny Utsi Åhlin berättar
  • 13 november
    Musik från 50-, 60-, 70-talet och alldeles egna låtar med Ehrling "Elvis" Lundberg
  • 27 november
    Sånger i advent med PRO-kören Profilen
  • 11 december
    Eva Bergemalm Säilä berättar Julberättelsen med Godly Play - ett annorlunda sätt att berätta.

Programmet presenteras i samarbete med Studieförbundet Sensus.

Bussturlista för Café Mariagården:

• 09.20 Bussgaraget, Stensjön
  • 09.30 Koltorsplan
  • 09.30 Skogsv. 36/Sörängsvägen
  • 09.35 Mellangatan 10 (fd. Willys)
  • 09.40 Parkgården
  • 09.45 Långgatan/Brinellgatan
  • 09.50 Mariagården

Bussen kör samma tur tillbaka efter programmets slut (ca kl 11.30)