Café Mariagården

Välkommen till Café Mariagården, varannan tisdag i vårt församlingshem, i Nässjö.

Café Mariagården är för dig som är dagledig på tisdagar. Varannan tisdag klockan 10.00 träffas vi i vårt församlingshem, Mariagården, bredvid Nässjö kyrka. Samlingarna inleds med en kort andakt. Därefter serveras kaffe och kaka (20 kr) och underhållning med ett omväxlande program.

Välkomna!

Program hösten 2019:

• 17 sepember
    Att sjunga tillsammans är bra för hälsan! Allsång med kantor Margareta Moberg.
  • 1 oktober
    Sång, psalm och country med Ted Sandstedt, musiker, pastor och Bodaforsbo.
  • 15 oktober
    Ett ljus för hoppet! Göran och Mari-Anne Gustavsson berättar om sonen Johans långa fångenskap i Mali.
  • 29 oktober
    I höstens alla färger! Sång av Agnes Ackeby, ackompanjerad av Mia Ackeby på piano.
  • 12 november
    Potäterna - vår mest älskade knöl! Torvald Fälth, småländsk potatisodlare, berättar.
  • 26 november
    Sånger i advent. Harald Petersson, kantor från Sävsjö, sjunger tillsammans med oss.
  • 10 december
    ”När andra ljuset brinner är snart Lucia här,hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär”

Programmet presenteras i samarbete med Studieförbundet Sensus.

Bussturlista för Café Mariagården:

• 09.30 Koltorsplan (Obs! utgår inte längre från Stensjön)
  • 09.30 Skogsv. 36/Sörängsvägen
  • 09.35 Mellangatan 10 (fd. Willys)
  • 09.40 Parkgården
  • 09.45 Långgatan/Brinellgatan
  • 09.50 Mariagården

Bussen kör samma tur tillbaka efter programmets slut (ca kl 11.30)