Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon: +46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Konfirmand

Att konfirmera sig är en unik chans att vara med om ett år som kommer att sätt avtryck i ditt liv. Tillsammans med andra ungdomar får du åka på läger, träffa spännande människor och fira gudstjänst tillsammans. I domkyrkan har vi många unga ledare som finns med under hela konfirmandåret. Många av dessa ungdomar har själva varit konfirmander i domkyrkan. Att vara konfirmand är inte riktigt som att gå i skolan. Där handlar det mycket om kunskap och läxor. Och visst lär man sig en hel del, som konfirmand får Du veta mer om kristen tro och samtala om livets små och stora frågor. Vad är meningen med livet? Vad är kärlek? Varför finns ensamhet? Varför finns ondska? Om du har några frågor kring vad det innebära att vara konfirmand är du välkommen att kontakta någon av oss:

Inför höstens konfirmationsundervisning har vi informationsträff i Kalmar domkyrka:
27 maj kl 13.30-14.00 och 29 augusti kl 18.30-19.00

Välkomna!