Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon:+46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Kalmar domkyrkas internationella arbete

”För Livets skull”

I årets fastekampanj vill man inom Svenska kyrkans internationella arbete åter lyfta sitt psykosociala arbete inom det humanitära arbetet.

Årets fastekampanj ”handlar om att visa vad det är som gör att människor kan gå från att överleva till att leva - från att få tillgång till det basala, som mat och vatten, till att få kraft till att komma tillbaka till ett normalt liv.”

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det finns alltid något man kan bidra med. Det farligaste är likgiltigheten.” /Jan Eliasson

Därför vill vi, i Kalmar domkyrkoförsamling, försöka hjälpa till genom att anordna en välgörenhetskonsert!

”För livets skull ger marken ännu gröda. För livets skull bär jorden ännu kraft. För livets skull ska alla få sin föda ur denna jord vi fått – för livets skull.” / Sv ps 788: 3

Välkommen till en konsert ”För livets skull” den 31 mars kl 18.00,  hälsar Marita Aronsson och Svenska kyrkans internationella grupp.

Ge en gåva!
Pg 90 01 22-3
Bg 900-1223
Swish: 9001223
Sms:a ordet LJUS till 72905 så ger du 50 kr eller sms:a ordet TORKA till 72905 så ger du 100 kr
Inbetalning från utlandet:
SWIFT/BIC: NDEASESS IBAN: SE32 9500 0099 6042 0900

Hjälp Svenska kyrkan att hjälpa!

Tack för Ditt engagemang!

Internationella Gruppen
Domkyrkoförsamlingen

Gud vår Fader,
Påminn oss om vårt ansvar
I samhället och världen.
Ge oss vilja och förmåga
att verka för bröd och arbete åt alla,
för rättvisa, frihet och fred.
I Jesu namn.

Anita Karlsson