Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon: +46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kalmar domkyrkas boksällskap

VÄLKOMNA ATT VARA MED I KALMAR DOMKYRKAS BOKSÄLLSKAP  
eller det mindre pretentiösa ”Vi som tycker om böcker” eller ”Veckans boktips”  Du som är intresserad och nyfiken att få lära lite mera om litteratur i dess olika former är välkommen att deltaga i ett antal enkla samlingar som kommer att äga rum under hösten här i Kalmar Domkyrkoförsamling.
Plats: Domkyrkan och Nicodemussalen. Fredagar kl.12.00-14.00

Boksällskapet inleds med andakt kl.12.00  i Domkyrkan. Därefter enkelt kyrkkaffe i Nicodemussalen och sedan presentation och samtal kring ett urval böcker eller föredrag/ bildvisning under väldigt enkla och trivsamma former. 

 

FRED. 16 NOV. kl. 12-14 

” Domkyrkans skatter del.II” 

Kalmar pastorats arkivarie Anke Decker har genom året hållit flera uppskattade föredrag om vår domkyrka. Denna dag blir en fortsättning för oss som vill lära oss mera om domkyrkans skatter.

FRED. 30 NOV. kl. 12-14 

” Mitt liv i Hongkong” 

Anders Johansson, tidigare domkyrkokaplan, numera kyrkoherde i Förlösa kommer att visa bilder och tala om sin tid i utlandskyrkan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christer Munther

Christer Munther

Kalmar domkyrkoförsamling

Domkyrkokaplan

Direkt: 0480 42 14 29