Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon:+46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Arbetskretsen

Arbetskretsen  torsdagar jämna veckor mellan 14.00-15.30 i Nicodemussalen, Stortorget 32.

Programmet består av mässa, föredrag och kaffeservering.

Arbetskretsen består av ca. 40 medlemmar som på detta sätt träffas för en stunds gemenskap.

På våren brukar vi göra en bussutflykt och under hösten brukar det ordnas någon slags försäljning av mat, bröd, handarbeten, lotterier etc. där till stor del arbetskretsens medlemmar är involverade. Behållningen går till förmån för olika hjälporganisationer.

ARBETSKRETSEN/TORSDAGSTRÄFFEN HÖSTEN 2019

varannan torsdag 14.00-15.30

Torsd 3 okt kl 14.00                ”Mitt liv som husfru”,  Anette Johansson

Torsd 17 okt kl 14.00              ”I Luthers fotspår”,  Inger Bladh