Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon: +46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Arbetskretsen

Arbetskretsen  torsdagar jämna veckor mellan 14.00-15.30 i Nicodemussalen, Stortorget 32.

Programmet består av mässa, föredrag och kaffeservering.

Arbetskretsen består av ca. 40 medlemmar som på detta sätt träffas för en stunds gemenskap.

På våren brukar vi göra en bussutflykt och under hösten brukar det ordnas någon slags försäljning av mat, bröd, handarbeten, lotterier etc. där till stor del arbetskretsens medlemmar är involverade. Behållningen går till förmån för olika hjälporganisationer.

ARBETSKRETSEN/TORSDAGSTRÄFFEN
HÖSTEN 2018

OBS. TIDEN!  Varannan torsdag 14.00 till ca. 15.30

i Nicodemussalen om inget annat anges.

Torsd 15 nov                            ”Att göra skillnad”Gudrun Zackrisson berättar om Ingrid Le Roux: läkare och hedersdoktor om hennes arbete bland kåksäderna i Syd Afrika.

Torsd 29 nov                            Ev. besök från apoteket

Torsd 13 dec                             Lucia