Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon: +46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Arbetskretsen

Arbetskretsen  torsdagar jämna veckor mellan 14.00-15.30 i Nicodemussalen,
V. Sjögatan 19, mitt emot Domkyrkan.

Programmet består av mässa, föredrag och kaffeservering.

Arbetskretsen består av ca. 40 medlemmar som på detta sätt träffas för en stunds gemenskap.

På våren brukar vi göra en bussutflykt och under hösten brukar det ordnas någon slags försäljning av mat, bröd, handarbeten, lotterier etc. där till stor del arbetskretsens medlemmar är involverade. Behållningen går till förmån för olika hjälporganisationer.

ARBETSKRETSEN/TORSDAGSTRÄFFEN
HÖSTEN 2018

OBS. TIDEN!  Varannan torsdag 14.00 till ca. 15.30

i Nicodemussalen om inget annat anges.

Torsd 20 sept kl 14.00            ”Hur jag blev svensk” Karin Lindsten berättar.

Torsd 11 okt kl 14.00              ”Råd och dåd” från polisen Catarina Brandt. (obs ojämn vecka)

Torsd 18 okt kl 14.00              Musik o sång, Christer Munther

Torsd 1 nov  kl 14.00              Studiebesök på stadsbiblioteket vi får information om olika hjälpmedel etc…

Torsd 15 nov                            ”Att göra skillnad”Gudrun Zackrisson berättar om Ingrid Le Roux: läkare och hedersdoktor om hennes arbete bland kåksäderna i Syd Afrika.

Torsd 29 nov                            Ev. besök från apoteket

Torsd 13 dec                             Lucia