Other languages with Google Translate

Kontakt

Hyltebruks pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 5, 31431 Hyltebruk Postadress: Box 4, 31421 Hyltebruk Telefon:+46(345)19740 E-post till Hyltebruks pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Cantabile

Kören Cantabile är Hyltebruks kyrkokör. Cantabile betyder "sjungbart", precis som det ska vara i en kyrkokör - utmanande, men inte omöjligt.

För tillfället är Cantabile en damkör, men alla män som är sugna på att sjunga är jättevälkomna. Vi sjunger en väldigt blandad repertoar. Varje år arbetar vi för att göra en större konsert tillsammans med alla vuxenkörerna och någon känd artist. Vi har bland annat sjungit ihop med Py Bäckman och LenaMaria Klingvall.

Cantabile övar på tisdagar mellan 18 och 20 i Hyltebruks församlingshem.

Ledare:

Susanne Hirell