Här hittar du våra konserter. För de gospelmässor samt konserter som ingår i en serie (Tolvnollett, Baguettmusik, Orgelfantasi och Buxtebön) se kalendariet längre ner på sidan.

Söndag 5/4, klockan 18:00, Elinebergskyrkan, Elinebergsvägen 113. Fri entré. Enkel mässa utan kör. Sång och musik med Cecilia Södertun, präst och Josefin Åkerberg, musiker.

Elimässa - 5/4

George Chittenden, organist i Svenska kyrkan Helsingborg, spelar ett stycke ur Bachs Toccata och fuga i d-moll av Johann Sebastian Bach.