Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Här hittar du våra konserter. För de gospelmässor samt konserter som ingår i en serie (Tolvnollett, Baguettmusik, Orgelfantasi och Buxtebön) se kalendariet längre ner på sidan.

George Chittenden, organist i Svenska kyrkan Helsingborg, spelar ett stycke ur Bachs Toccata och fuga i d-moll av Johann Sebastian Bach.