Svenska kyrkan Helsingborg

Kontakt

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bach och Buxtehude. Gospel och opera. Musikal och jazz. Upplev det breda konsert- och körutbudet i Svenska kyrkan Helsingborg.

I Svenska kyrkan kan du uppleva konserter i många olika genrer. Det spelas allt från klassiska oratorier till barnmusikaler.

En konsert med La Campanella, Helsingborgs flickkör och solister under ledning av Ingrid Kvelde. Lyssna till de vackraste melodierna genom tiderna, bland annat J.S Bach: Bourreé, S. Rachmaninoff: Vocalise, Habanera ur G.Bizet Carmen, Il Divo Nella Fantasia, Ted Gärdestad: För kärlekens skull.

För kärlekens skull 28/5 klockan 19:07

Snart är det dags för alla våra sommarkonserter. Förutom orgelmusik blir det jazz, musikal, folkmusik, barocktoner och mycket mer. 2 juni finns musikprogrammet i våra kyrkor och att ladda ner från hemsidan.

Sommarens musikprogram kommer 2 juni

George Chittenden, organist i Svenska kyrkan Helsingborg, spelar ett stycke ur Bachs Toccata och fuga i d-moll av Johann Sebastian Bach.