Svenska kyrkan Helsingborg

Kontakt

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bach och Buxtehude. Gospel och opera. Musikal och jazz. Upplev det breda konsert- och körutbudet i Svenska kyrkan Helsingborg.

I Svenska kyrkan kan du uppleva konserter i många olika genrer. Det spelas allt från klassiska oratorier till barnmusikaler.

George Chittenden, organist i Svenska kyrkan Helsingborg, spelar ett stycke ur Bachs Toccata och fuga i d-moll av Johann Sebastian Bach.