Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Svenska kyrkan Helsingborg

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Konfirmation

Sjukhuskyrkan finns till för dig som är patient, närstående eller personal. Vi finns som stöd till anhöriga, ger själavård och erbjuder samtal.

Sjukhuskyrkan

När livet inte alltid blir som vi tänkt skapas en mängd frågor. Här finns våra präster och diakoner till stöd och hjälp i en utsatt situation. Det finns hopp i varje situation och en medvandrare i din utsatthet.

Andlig vård i hemmet

Hutano, en by där barn får en framtid

Zimbabwe är ett land som präglas av stor fattigdom och HIV. Enligt Individuell människohjälp är 20 procent av barnen föräldralösa. Sedan fyra år tillbaka ansvarar Maria församling i Svenska kyrkan Helsingborg för uppehälle åt ett antal föräldralösa barn i hälsobyn Hutano.

Under tre söndagar i augusti (7/8, 14/8 och 21/8) kan man njuta av orgelkonserter i S:ta Maria kyrka, klockan 19.07. I vårt konsertprogram kan du läsa mer om orgelkonserterna och alla våra andra konserter sommaren 2016

Orgelkonserter i S:ta Maria kyrka

Sommaren bjuder på massor av konserter i Helsingborgs kyrkor. Stora körverk, jazz, musikal, Intåg i sommarhagen, saxofon, Janne Schaffer, mäktig orgelmusik och mycket mer. I sommarens musikprogram kan du hitta alla våra konserter.

Sommarens musikprogram