Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Svenska kyrkan Helsingborg

Den första maj tas Ättekullakyrkan ur bruk.

Sista gudstjänsten i Ättekullakyrkan 1/5

Den första maj tas Ättekullakyrkan ur bruk.

Gustav Adolfs församling firar traditionsenligt våren på Sörgården.

Valborg på Sörgården 30/4

Gustav Adolfs församling firar traditionsenligt våren på Sörgården.

Livshändelser

Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de.

Barn och familj

Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de.

En gemenskap där det är tillåtet att vara sig själv. Vi strävar efter att inte värdera varandra utifrån prestation, utseende, etnicitet, sexuell läggning, ekonomi eller liknande.

Ungdom

Här finns ett sammanhang där vi kan samtala och reflektera över livsfrågor på olika sätt.

Vuxna

Svenska kyrkan i Helsingborg har ett stort utbud av konserter och gudstjänster av hög kvalité.

Konserter och körer