Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Ändrade öppettider onsdagen 13 februari

Onsdagen 13 februari stänger växeln och pastorsexpeditionen klockan 15.

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings – och kulturmiljöer. Vi söker nu kyrkogårdsarbetare som kan vikariera under sommaren.

Kyrkogårdsarbetare sommarvikariat

Söndag 3/3, 10:00 och 18:00, Gustav Adolfs kyrka.

Kärlekens väg - musikal 3/3

Söndag 3/3, 10:00 och 18:00, Gustav Adolfs kyrka. Kärlekens väg är en musikal som utspelar sig i himlen. Vi får följa ängeln Gabriel och två blivande skyddsänglar under en av de mest laddade dagarna i i himlen - den dag då sonen väljer att lämna sin härlighet för att födas som människa på jorden. Det blir stor änglakör, änglaband och personalen i Gustav Adolfs församling med förstärkning spelar rollerna.