Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg

Påsken är den kristna kyrkans största högtid. I påskens gudstjänster kan man följa berättelsen om Jesu, lidande, död och uppståndelse. Det är en berättelse om djup sorg men också stor glädje. Här hittar du påskens konserter och gudstjänster.

Påskfirande i Svenska kyrkan Helsingborg

Från och med måndag den 15/4 fram till midsommar kommer S:ta Anna kyrka att vara utan sina kyrkklockor på grund av renovering. Vill ni höra klockringningen är ni välkomna in på gudstjänsten där vi har en inspelad klockringning så länge.

Inga kyrkklockor i S:ta Anna kyrka