After work

Välkommen på After work i Församlingsgården! Vi bjuder in till en härlig kväll med gemenskap och goda samtal.

Du är välkommen till After work:
25 januari, 1 mars, 26 april och 17 maj.

Sinnesrogudstjänst i Adventskyrkan startar 19.00 i direkt anslutning till After work.

I nya testamentet berättas att Jesus träffade en kvinna vid en brunn i staden Sykar. De hade båda kommit dit för att släcka sin törst. Men det samtal som uppstår vid brunnen djupnar efter hand och snart blir det ett samtal om den inre törsten, hjärtats och själens törst. Kvinnan låter sin vattenkruka stå och går förändrad från deras möte.

Att få mötas och komma samman för att äta och dricka är viktigt. Därför vill vi servera god mat och god alkoholfri dryck. Samtidigt vill vi att det ska finnas möjlighet att djupna, att föra det goda samtalet. Vi önskar att vår After work ska vara präglad av öppenhet och nyfikenhet för den andre. Därför kan man inte heller boka bord. Var och en som kommer ska kunna räkna med att möta och bli mött, att se och bli sedd.

Kostnad: 60 kr, barn gratis.

Varmt välkomna till en härlig kväll med god mat, gemenskap och tid för samtal.