Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Getinge-Oskarströms pastorat Besöks- och postadress: Björkallén 1, 31333 Oskarström Telefon: +46(35)192400 E-post till Getinge-Oskarströms pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik och Körer i Getinge-Rävinge

Välkommen att vara med i våra körer!

Juveler - Briljanter (åk F-5)

ONSDAGAR: EFTER SKOLAN – 16.30 (DROP-OUT TILL 17.30)

Är du mellan 6 och 11 år? Gillar du att pyssla, leka, sjunga, baka, lära känna nya kompisar eller göra andra roliga saker? Häng då med till Getinge församlingshem!

Vi träffas en gång i veckan direkt efter skoldagens slut och ca tre gudstjänster per termin (söndagar). Vi hämtar på skolan och har planerad verksamhet med kör och skapandegrupp fram till ca kl 16.30 (till 17.30 för Plönningeeleverna). Därefter har vi Drop Out fram till 17.30. Välj själv när du går hem/blir hämtad. 

Vi bjuder på mellanmål till alla. 

De flesta deltar i både kör och skapande verksamhet. Vill du bara vara med i en av grupperna så går det också bra. Hör av dig för exakta tider. 

Glöm inte att anmäla hämtning både till ledarna och fritids. Se vidare i menyn Barn och ungdom

Ungdomskör (åk 6 och uppåt)

Tisdagar efter skolan - 16.45 

Vill du sjunga i kör? Gå Luciatåg med levande ljus? Sjunga i stämmor? Sjunga solo? Då ska du vara med i Getinge-Rävinges ungdomskör!

Vi träffas på tisdagar direkt efter skolan. Vi börjar med att fika och sjunger sedan till 16.45. Några gånger per termin sjunger vi i gudstjänster på söndagar. Efteråt finns möjlighet att stanna kvar och vara med i ungdomsgruppen OMG. Se vidare i menyn Barn och ungdom. 

Kyrkokör

onsdagar kl. 19.00-21.00

Vi är en fyrstämmig kör med intensiva repetitioner, härlig sammanhållning och mycket skratt. Lite unikt för vår kör är den stora åldersspridningen. Medlemmarna är allt från 22 till 80 år, så här finns plats för alla. Man kan behöva lite körvana för att vara med, men om du inte har det och ändå är sugen på att sjunga i kör så hör
av dig. Du kan t.ex. starta med att vara med i våra projekt i advent då vi sjunger
alla de härliga traditionella julsångerna.