Getinge-Oskarströms pastorat

Prata med oss

Kontakt

Getinge-Oskarströms pastorat Besöksadress: Björkallén 1, 31333 Oskarström Telefon: +46(35)192400 E-post till Getinge-Oskarströms pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn och ungdom i Getinge-Rävinge

Att levandegöra kyrkans budskap både genom lek och undervisning och därigenom skapa en naturlig grund för ett aktivt deltagande i kyrkans verksamheter livet igenom.


För kontinuerlig information gå gärna med i facebook-gruppen:
"Barnverksamheten i Getinge- Rävinge församling"

Vårterminen startar v. 3

Öppen Förskola (0-5 år med vuxen)

Torsdagar 9.30 - 12.00

Kyrkans öppna förskola är en träffpunkt där du kan knyta nya kontakter och dela
gemenskap med andra barn och vuxna. Här finns möjlighet för barn 0-5 år, tillsammans med vuxen pyssla, leka, sjunga eller bara vara!

Fika 20 kr, möjlighet till swish finns!

Juveler - Briljanter (åk F-5)

Onsdagar: Efter skolan – 16.30 (Drop Out till 17.30)

Är du mellan 6 och 11 år? Gillar du att pyssla, leka, sjunga, baka, lära känna nya kompisar eller göra andra roliga saker? Häng då med till Getinge församlingshem!

Vi träffas en gång i veckan direkt efter skoldagens slut och ca tre gudstjänster per termin (söndagar). Vi hämtar på skolan och har planerad verksamhet med kör och skapandegrupp fram till ca kl 16.30 (till 17.30 för Plönningeeleverna). Därefter har vi Drop Out fram till 17.30. Välj själv när du går hem/blir hämtad. 

Vi bjuder på mellanmål till alla
De flesta deltar i både kör och skapande verksamhet. Vill du bara vara med i en av grupperna så går det också bra. Hör av dig för exakta tider. 
Glöm inte att anmäla hämtning både till ledarna och fritids.

Ungdomskör (åk 6 och uppåt)

TIsdagar efter skolan - 16.45

Vill du sjunga i kör? Gå Luciatåg med levande ljus? Sjunga i stämmor? Sjunga solo? Då ska du vara med i Getinge-Rävinges ungdomskör!

Vi träffas på tisdagar direkt efter skolan. Vi börjar med att fika och sjunger sedan till 16.45. Några gånger per termin sjunger vi i gudstjänster på söndagar.

Gudstjänster

Under våren firas gudstjänster med olika teman och där ovanstående grupper deltar på olika sätt. Mer information kommer till medverkande grupper.