Barn åk 1-7

Du som går i årskurs 1-7 ska kika på den här sidan... Klubbar höstterminen 2021, anmälan är öppen.

ANMÄLAN
Via formuläret ovan

RESTRIKTIONER
Vår förhoppning är att kunna starta våra klubbar igen i höst, i september. Vi kommer följa Svenska kyrkans riktlinjer som just nu säger åtta barn/grupp. Om riktlinjerna ändras framöver tar vi in fler barn. Detta innebär att de åtta först anmälda barnen får plats i klubben, sedan skriver vi upp namn på en kölista.

OM KLUBBARNA
Barn som går i årskurs 1 – 7 är välkomna till våra klubbar i Tingshuset efter skolan. Klubbarna inleds med mellanmål, därefter fyller vi tiden med pyssel, lekar och prat om viktiga saker. Vi avslutar med andakt. Temat under höstterminen är Frälsarkransen.

ÅLDERSINDELNING
Vi har gjort en del förändringar i åldersindelningen för våra klubbar, så kolla noga så att du anmäler ditt barn till rätt klubb:

Tisdagsklubb
Denna klubb är för närvarande full, men det finns en väntelista, anmäla dig via formuläret så sätter vi upp er på den listan och kontaktar er så snart det blir plats.
Tisdagar klockan 14.00 – 16.00, för årskurs 3 och 4.

Onsdagsklubb
Onsdagar klockan 15.00 - 17.00, för årskurs 5 – 7.

Torsdagsklubb
Torsdagar klockan 14.00 - 16.00, för åk 1 och 2.

SAGT OM KLUBBARNA
Vi har frågat några barn om varför de går till klubbarna.
Så här svarade några av dem:
- ”Det är kul”
- ”Man får umgås”
- ”Det äger”
- ”Jag tycker det är kul, man får umgås med kompisar”
- ”Man har roligt tillsammans, man lär sig saker, man lär sig mycket om Gud och man lär känna många”
- ”Det är snälla ledare”
- ”Det är gemenskap och man får nya vänner”.

På klubbarna träffar du Ida & Anna.
Om du undrar något kan du höra av dig till Ida.

Hoppas att vi kommer att ses framöver!

Ida & Anna

Ida Fransson