Körverksamhet

Att sjunga är en del av livet. Roligt och hälsobefrämjande. Att sjunga i kör kostar ingenting. Välkommen!

I Bro församling finns ett flertal körer. Det kostar ingenting att sjunga i kör. Det går bra att anmäla sig till körledarna via telefon eller mejl.

Körledare är Denise Engman, 0738 38 17 89 och Helén Grahn, 0738 38 17 88.

BRO KYRKOKÖR
Övar på tisdagar kl 19.00-20:45 i Prästgården, Prästvägen 6
Vi sjunger fyrstämmigt blandad repertoar  och medverkar på några gudstjänster per termin, förutom konserter.  Vi jobbar en del med sångteknik och lär oss att använda rösten på ett sunt sätt. För att sjunga i kyrkokören är det bra om du har vana av att läsa noter eller har bra förmåga att memorera dina stämmor.
Körledare denise.engman@svenskakyrkan.se

Vikarie tills vidare Margareta Stevensson 073 2535587

SÅNGGLÄDJE
Övar på tisdagar kl. 13.30 i Prästgården på Prästvägen 6, den sista halvtimmen fikar vi tillsammans.
Vi sjunger mest enstämmigt men har börjat nosa på flerstämmighet. Alla är välkomna utan förkunskapskrav. Det viktigaste är sångglädje, inte hur bra du sjunger! Vi sjunger ibland på äldreboenden och musikcaféer. Vi jobbar en del med sångteknik och du kommer att lära dig en hel del om hur man sjunger för att skona rösten och hålla den fräsch långt upp i åldrarna.
Körledare denise.engman@svenskakyrkan.se Vikarie tills vidare är Margareta Stevensson 073 2535587

SING IT
Övar på torsdagar kl. 18.30 i Bro kapell på Prästvägen 6.
Vi sjunger flerstämmigt, lite svängigare repertoar främst hämtad från gospel, pop och visa. Du behöver inte ha sjungit i kör tidigare eller kunna läsa noter för att vara med. Både män och kvinnor är varmt välkomna! Vi medverkar i gudstjänster och konserter några gånger per termin.
Körledare helen.grahn@svenskakyrkan.se

BARNKÖRSVERKSAMHETEN
Nu startar vi upp församlingstisdag, fullt hus på prästvägen 6.

Sångstund för yngre barn 15.15-14.45 i Kapellet.

Kom och sjung tillsammans! Vi sjunger enkla sånger som vi kan, ibland lite svårare. Vi gör rörelser och kanske dansar någon gång. Du som förälder är välkommen att vara med eller vänta i huset intill, där det finns kaffe samt möjlighet för yngre barn att leka under tiden.
Körledare helen.grahn@svenskakyrkan.se

Barnkör åk 3-6
Övar tisdagar kl 16.15-17.00 i kapellet på Prästvägen 6
För barn som tycker om att sjunga! Vi medverkar ibland vid gudstjänster, konserter samt vid Lucia.

Anmälan till körledare Helén Grahn
helen.grahn@svenskakyrkan.se