Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, 753 10 Uppsala Telefon: 018-169600 E-post till Svenska kyrkan

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kontakta oss

Har du frågor, eller vill du samtala med en präst eller någon annan i Svenska kyrkan? Välkommen att höra av dig!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta din församling. På din församlings webbplats hittar du kontaktuppgifterna. Skriv in din adress i sökfältet uppe i sidhuvudet för att hitta din församling.

Jourhavande präst

Om du akut behöver någon att prata med kan du kontakta jourhavande präst. Ring 112 (kl. 21-06 varje dag), chatta eller skriv ett digitalt brev. Läs mer om de olika sätten att nå jourhavande präst

Frågor om Svenska kyrkan

Du hittar säkert svar på många frågor om Svenska kyrkan genom att söka här på webben, eller genom att kontakta din församling. Om inte, är du välkommen att kontakta informationsservice telefon: 018-16 96 00 # 2 .

Vill du ge en gåva eller om du vill veta mer om det internationella arbete och de olika biståndsprojekt som Svenska kyrkan bedriver så kontaktar du Svenska kyrkans givarservice.

Press

Via pressrummet får du kontakt med pressekreterare både på nationell nivå och i stiften.

Kyrkokansliet i Uppsala

Kyrkokansliet är ett nationellt kansli för hela Svenska kyrkan. Välkommen att läsa om de olika verksamheterna samt att kontakta Svenska kyrkans informationsservice telefon: 018-16 96 00 # 2 .

Kyrkokansliets växel, telefon: 018-16 95 00