Hem

Efter 20 år av fantastiska festivaler har vi beslutat att lägga ner Rock for Moc!

Gråt och tandagnisslan! :-(

Men som vi säger, "kill your darlings", ibland måste man göra sig av med gammalt för att bereda plats för nytt.

Vi kommer under hösten att undersöka vad församlingarna vill ha för support av stiftet. Är det en storsamling som efterfrågas eller har den formen spelat ut sin roll?

Kanske är det så att vi måste börja om med att supporta engagemang på församlingsnivå? Engagemang av något slag, det kan säkert vara något annat än vad engagemanget för Rock for Moc har varit.

För att kunna tänka nytt är det bra med en paus från det gamla, annars kanske vi bara kan tänka ut "Dans for Tanz" eller "Plåster for Gloucester"! (uttalas glåster)

Hannes Tidare fka festivalgeneral för Rock for Moc