Konfirmationen - En upptäcktsresa!

Konfirmandtiden är inte bara läger, nya vänner och presenter – utan mycket mer!

Att vara konfirmand är självklart olika för alla, men det ger dig chans att upptäcka saker du kanske inte riktigt har haft tid eller utrymme för. Under konfirmandtiden får du genom diskussioner, gudstjänster och andra aktiviteter möjlighet att fundera över vem du själv är och vad du tror.

Det finns både höst-till-vårkonfirmation och sommarläger. Läger arrangeras i Åre, på Husarö, på Gotland, i Taizé i Frankrike och på församlingens egen gård Karlberg.

OBS! Karlberg läger 1, 2, 3 och 4 samt Åre och Gotland är fulltecknade!

Konfirmationsbroschyr 2014

Frågor

Vi svarar gärna på frågor och lyssnar på funderingar kring innehållet i våra olika konfirmationsalternativ.
Kontaktpersoner:
Ulf Wennerberg
Agneta Jonsson
konfirmand.taby@svenskakyrkan.se
All information om kö, byte av grupp, lägerinformation, m.m. besvaras av Ulf Wennerberg, 580 036 54.

Har du behov av särskilt stöd eller har du någon form av funktionsnedsättning? Kontakta oss för samtal om bästa alternativet för dig. Stockholms stift arrangerar Gålölägret som är ett konfirmationsläger för ungdomar med och utan funktionsnedsättning.