Välkommen till Kulla pastorat

Kulla pastorat består av Väsby, Vikens och Farhult-Jonstorps församlingar samt Lerbergets samarbetskyrka med EFS.

Denna sida är under uppbyggnad.

Detta är Väsby gamla hemsida som under våren 2014 kommer att byggas om till en gemensam sida för hela det nybildade Kulla pastorat. Under våren kommer sidan att kompletteras med nytt innehåll. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha information eller vill fråga om något.

Under fliken Församlingar och kyrkor hittar du länkar till Farhult-Jonstorps och Lerbergets egna hemsidor.

Efterlysning!

Har ni döpt ert barn eller rent av själv blivit döpt i Väsby kyrka? Har ni kvar er dopklänning och kan tänka er låna ut den några veckor i sommar? Har ni en historia att berätta om just Er dop-klänning?
Hör av er till Elsa-Kerstin Norberg 0703-66 06 54!
Vi ska ha en liten utställning i Sevärdhetskyrkan under två veckor i sommar!

Påskens gudstjänster hittar  du här!

Kulla pastorat önskar er alla en
Glad Påsk!

Kulla Pastorat

Skapad: 2008-05-15 00:00:00
Tel. 042-36 06 50 må-fre 9-12 & 13-15, fax 042-33 34 85.
epost: kulla.pastorat@svenskakyrkan.se

Adress: S:t Andreas väg 40, 263 57 Höganäs

Personliga kontaktuppgifter hittar du under "Personal" i vänstermenyn.

Hur blir man medlem?

Alla som döps blir medlemmar i Svenska kyrkan. Det går också bra att ansöka om medlemskap hos den församling där du bor. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Konfirmandhänder

Konfirmandhänder Foto: Ikon

Skapad:2008-05-15 11:00:00

Här kan du läsa mer om vår konfirmandverksamhet!

Läs mer om Konfirmation