Välkommen till Klippans pastorats hemsida.

Från den 1 januari 2014 har Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar samlats under Klippans pastorat. Här på vår hemsida kan du läsa om vad som händer i vårt pastorat.

Skapad:

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket!

Skapad: 2014-11-14 08:57:00

Vi kommer att samla in julklappar som ska delas ut till behövande barn i kommunen. Vi hoppas att många vill vara med och bidra!

Välkommen att lämna en julklapp vid Svenska kyrkans stånd på Storgatan i Klippan på julskyltningen den 30/11. Var snäll och lämna julklappen inslagen, märkt med lämplig ålder och kön för barnet som ska få den. Julklapparna ska vara nya (ej begagnade saker) och värda max 150:-/st. Det går också bra att lämna in julklapparna på vår expedition bakom S:t Petri kyrka under första veckan i december.

_______________________________________________________

Ny ungdomskör i Klippan

Skapad: 2014-11-12 14:24:00

Nu startar vi en ny ungdomskör! Du som går i åk 7 och uppåt, gillar att sjunga och vill träffa nya kompisar är välkommen att vara med. Vi kommer att öva tisdagar 14.30-15.15 i S:t Petri församlingshem. Vi börjar tisdagen den 13 januari kl 14.30. Jag bjuder på fika! Hjärtligt välkommen!

Körledare Anna "Hille" Hiltunen, tel 296 83. Eller maila Anna.

__________________________________________________________

Nytt processionskors till S:t Petri kyrka

Vem vill göra vårt nya processionskors till S:t Petri kyrka till kyrkans 50-årsdag? Har Du tankar och idéer – lämna in ett förslag till oss! Information och uppgifter om arbetet lämnas av komminister Ann-Marie Nelson. Församlingens kyrkoråd utser den som kommer att utföra processionskorset.

Skicka in ditt förslag senast 1 december 2014. Till Klippans pastorat, Box 98, 264 21 Klippan. Eller skicka det med e-post till: ann-marie.nelson@svenskakyrkan.se Märk kuvertet eller mailet  ”Processionskors”.

Nya numret av Prästkragen är ute nu!

Klicka på bilden så kan du läsa hela tidningen på din skärm.

Följ oss på Facebook!

På vår Facebook-sida Klippans pastorat kan du följa allt som händer i pastoratet.

Klippans pastorat

Bra att veta:

Expeditionen i S:t Petri har öppet följande tider:

Mån, ons, tors och fredag
08.30-12.00
tisdag 13.00-16.30

____________________

Vår kyrkogårdsförvaltning ligger i Östra Ljungby. Öppet kontorstid måndag-torsdag.

Tel: 0435-296 96

_____________________