Välkommen till Klippans pastorats hemsida.

Från den 1 januari 2014 har Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar samlats under Klippans pastorat. Här på vår hemsida kan du läsa om vad som händer i vårt pastorat.

Skapad:2014-08-04 11:33:00

Lek, pyssel, sång, gemenskap och roligheter... Vi kommer att erbjuda flera olika grupper i höst, i både Klippan, Vedby, Östra Ljungby, Ljungbyhed och Färingtofta för barn i alla åldrar. Personliga inbjudningar med information kommer att skickas ut till dig med barn i pastoratet under senare delen av augusti.

Läs mer om Barn & Familj

Nytt processionskors till S:t Petri kyrka

Vem vill göra vårt nya processionskors till S:t Petri kyrka till kyrkans 50-årsdag? Har Du tankar och idéer – lämna in ett förslag till oss! Information och uppgifter om arbetet lämnas av komminister Ann-Marie Nelson. Församlingens kyrkoråd utser den som kommer att utföra processionskorset.

Skicka in ditt förslag senast 1 december 2014. Till Klippans pastorat, Box 98, 264 21 Klippan. Eller skicka det med e-post till: ann-marie.nelson@svenskakyrkan.se Märk kuvertet eller mailet  ”Processionskors”.

Har du fått senaste pastoratbladet?

Klicka på bilden så kan du läsa hela tidningen på din skärm.

Följ oss på facebook!

På vår Facebook-sida Klippans pastorat kan du följa allt som händer i pastoratet.

Klippans pastorat

Besöksadress:
Vedbyvägen
vid S:t Petri kyrka
26435 Klippan
Postadress:
26421 Klippan
E-post:
Telefon:
+46(435)29680
Webbadress:
http://
Våra kyrkor:

Bra att veta:

Expeditionen i S:t Petri har öppet följande tider:

Mån, ons, tors och fredag
08.30-12.00
tisdag 13.00-16.30

____________________

Vår kyrkogårdsförvaltning ligger i Östra Ljungby. Öppet kontorstid måndag-torsdag.

Tel: 0435-296 96

_____________________

Vår fakturaadress är:

Klippans pastorat
264 03 Ljungbyhed

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig. Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Jag heter:

Jag vill vara anonym:

Min bön:
Vad är 1 + 5 ?

Webbansvarig

Kom gärna med tips och synpunkter på vår hemsida. Hälsningar Anna Olsson, informatör.