Välkommen till Klippans pastorats hemsida.

Från den 1 januari 2014 har Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar samlats under Klippans pastorat. Här på vår hemsida kan du läsa om vad som händer i vårt pastorat.

Skapad:
Skapad:2014-08-04 11:33:00

Lek, pyssel, sång, gemenskap och roligheter... Vi kommer att erbjuda flera olika grupper i höst, i både Klippan, Vedby, Östra Ljungby, Ljungbyhed och Färingtofta för barn i alla åldrar. Personliga inbjudningar med information kommer att skickas ut till dig med barn i pastoratet under senare delen av augusti.

Läs mer om Barn & Familj

Nytt processionskors till S:t Petri kyrka

Vem vill göra vårt nya processionskors till S:t Petri kyrka till kyrkans 50-årsdag? Har Du tankar och idéer – lämna in ett förslag till oss! Information och uppgifter om arbetet lämnas av komminister Ann-Marie Nelson. Församlingens kyrkoråd utser den som kommer att utföra processionskorset.

Skicka in ditt förslag senast 1 december 2014. Till Klippans pastorat, Box 98, 264 21 Klippan. Eller skicka det med e-post till: ann-marie.nelson@svenskakyrkan.se Märk kuvertet eller mailet  ”Processionskors”.

Har du fått senaste pastoratbladet?

Klicka på bilden så kan du läsa hela tidningen på din skärm.

Följ oss på facebook!

På vår Facebook-sida Klippans pastorat kan du följa allt som händer i pastoratet.

Klippans pastorat

Besöksadress:
Vedbyvägen
vid S:t Petri kyrka
26435 Klippan
Postadress:
26421 Klippan
E-post:
Telefon:
+46(435)29680
Webbadress:
http://
Våra kyrkor:

Bra att veta:

Expeditionen i S:t Petri har öppet följande tider:

Mån, ons, tors och fredag
08.30-12.00
tisdag 13.00-16.30

____________________

Vår kyrkogårdsförvaltning ligger i Östra Ljungby. Öppet kontorstid måndag-torsdag.

Tel: 0435-296 96

_____________________

Vår fakturaadress är:

Klippans pastorat
264 03 Ljungbyhed

Webbansvarig

Kom gärna med tips och synpunkter på vår hemsida. Hälsningar Anna Olsson, informatör.