Välkommen till Klippans pastorats hemsida.

Från den 1 januari 2014 har Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar samlats under Klippans pastorat. Här på vår hemsida kan du läsa om vad som händer i vårt pastorat.

Höstlov!

Skapad: 2014-10-20 14:48:00

Under vecka 44 så är det höstlov för babysång, musiklek, vuxen/barn-grupp och övriga barngrupper i pastoratet.

Fotograf: Anna Jonasson/IKON

Skapad:2014-10-20 13:49:00

Allhelgonatid är en tid att minnas våra nära och kära. Fredagen den 31 oktober öppnar vi våra kyrkor för alla som vill komma in för en stund av stillhet, tända ett ljus eller värma sig med en kopp kaffe.

Läs mer om Allhelgonatid

Nytt processionskors till S:t Petri kyrka

Vem vill göra vårt nya processionskors till S:t Petri kyrka till kyrkans 50-årsdag? Har Du tankar och idéer – lämna in ett förslag till oss! Information och uppgifter om arbetet lämnas av komminister Ann-Marie Nelson. Församlingens kyrkoråd utser den som kommer att utföra processionskorset.

Skicka in ditt förslag senast 1 december 2014. Till Klippans pastorat, Box 98, 264 21 Klippan. Eller skicka det med e-post till: ann-marie.nelson@svenskakyrkan.se Märk kuvertet eller mailet  ”Processionskors”.

Har du fått senaste pastoratbladet?

Klicka på bilden så kan du läsa hela tidningen på din skärm.

Följ oss på facebook!

På vår Facebook-sida Klippans pastorat kan du följa allt som händer i pastoratet.

Klippans pastorat

Bra att veta:

Expeditionen i S:t Petri har öppet följande tider:

Mån, ons, tors och fredag
08.30-12.00
tisdag 13.00-16.30

____________________

Vår kyrkogårdsförvaltning ligger i Östra Ljungby. Öppet kontorstid måndag-torsdag.

Tel: 0435-296 96

_____________________