Agera

Här hittar du vår aktuella e-postkampanj. Anmäl dig också till vår e-postlista så får du information också om kommande aktioner riktade till en politiker eller annan beslutsfattare.

Ageravolontärerna genomförde en manifestation för klimaträttvisa på Soltorget i Karlstad under Världens fest. Det är dags att öka takten!

Ageravolontärerna manifesterade för större ansvar i klimatfrågan på Soltorget i Karlstad i maj 2014. Foto: Magnus Aronson/IKON

Skapad:2012-10-23 06:25:00

Ageravolontärerna är unga vuxna som agerar lokalt för global rättvisa. Genom bland annat aktioner och livsstilsarbete jobbar vi för en rättvisare värld.

Kostnadsfri prova-på-helg 13-15 februari i Uppsala, läs mer här och anmäl dig senast 1 februari >>

Global namninsamling för klimaträttvisa startar 15 februari!

Skapad: 2015-01-21 15:57:00

Här kommer du snart att kunna skriva under namninsamlingen ACT now for climate justice. Det är en global kampanj som drivs inom kyrkornas internationella nätverk ACT-alliansen. Målet är en miljon underskrifter före klimatmötet i Paris, COP 21, i december 2015. Din röst är värdefull!

Påverka du också! Gå med i vårt e-postnätverk!

Skapad: 2008-05-15 00:00:00

Skriv upp dig på Svenska kyrkans påverkanslista! Då får du mailutskick 6-8 gånger/år med tips på påverkansaktioner och kampanjer för viktiga internationella frågor. Ditt agerande gör skillnad!

Ditt namn:

Din epost-adress: