Anmälningsformulär för dig som är över 28 år och vill åka med till Taizé 2013

Här kan du som är över 28 år anmäla dig till Alingsås pastorats Taizéresa 2013. Speciella regler gäller när du anmäler dig och vi ber dig läsa texten nedan noggrant

Bröderna i Taizé menar att Kyrkan är full av mötesplatser för vuxna. Det finns ett rikt utbud av verksamhet som riktar sig till de som är över 28 år. Därför vill man gärna låta Taizé fortsätta vara en plats för unga kristna och sökare. Därför har man satt upp vissa regler kring hur man tar emot vuxna till Taizé. Dessa förhållningssätt och regler gör att vi som församling inte kan garantera plats för er som anmäler er till resan förrän vi har fått ett godkännande från Taizé.

Huruvida de godkänner vuxna deltagare hör ihop med sammansättning på folk i Taizé, i vår egen buss och antal platser i Taizé.

I Taizé finns också en stege hur mycket man som besökare betalar. Som vuxen betalar man 10 euro mer per person och dag och därför blir priset för resan ett annat än ungdomarna betalar.

Kostnad för vuxen 3800 kronor totalt. Då ingår resan ner, kost och logi på plats samt resan hem

Du anmäler dig och är garanterad plats när följande steg är gjorda.

1) Fyll i anmälan nedan korrekt

2) du får ett svarsmail från servern (på mailadressen du angett) och vet då att vi mottagit din anmälan.
3) Du får hem ett inbetalningskort på anmälningsavgiften 1600 kronor (förslag). Betala anmälningsavgiften (som räknas bort från från totalkostnaden för resan (som för vuxen ligger på 3600:-)
4) Du får ett bekräftelsebrev/bekräftelseemail från reseledarna och har först nu din plats
5) Du betalar resterande avgift för resan under januari månad

Anmälan är bindande