Sportkonfa i Nikolai

Idrott eller konfa? Du behöver inte välja. Vår Sportkonfia har nu tre år på nacken och eftersom det gått så bra, kör vi vidare även hösten 2014! Den här konfagruppen arrangeras i samarbete med ÖSK Ungdom och i vår åker vi på en skidresa tillsammans.

Upplägg: Den här konfagruppen erbjuds dig som är spelare i något av ÖSK Ungdoms lag (fotboll, handboll eller innebandy) och är född 2000 – men den funkar också bra för dig som är intresserad av sport och kanske aktiv i en annan förening. Vi träffas 10–15 gånger. Träffarna planeras i samarbete med ditt lag, för att konfan inte ska krocka med match eller träning. Flera lägerdagar ingår också.

Dag:
 10–15 träffar som planeras tillsammans med ditt lag. Det första lägret blir under höstlovet på Solliden. Under våren åker vi på en skidresa tillsammans. Konfirmation i maj.

Tid:
Meddelas senare.

Plats:
Nikolai.

Konfirmandstart:
 14 september 2014

Ev. kostnad: Nej, förutom liftkort under skidresan. Om den egna ekonomin inte räcker till, finns det möjlighet att ansöka om bidrag.

Har du frågor kontakta: Marie Westling via e-post marie.westling@svenskakyrkan.se eller tfn 019-15 46 04

Anmälan till Sportkonfa i Nikolai läsåret 2014/2015

Här kan du anmäla dig direkt.

Foto: Carl-Johan Dahl

Måns, konfirmand i Nikolai

Måns, konfirmand i Nikolai Foto: Ulla-Carin Ekblom

Måns var med i vår Sportkonfagrupp 2013–2014. Kolla in vad han tyckte om sin konfatid!

Senaste från #konfirmandorebro på Instagram