Technomässan 2012

[2012-02-27 08:30]

Technomässan

Den 15 april 2011 var det världspremiär för Technomässan i Allhegonakyrkan. Mässan blev en succé med 500 besökare och uppmärksammades av bl a ABC nytt, TV4 lokala nyheter, P4, Metropol och dagstidningar.

Lördag den 24 mars blir det en ny möjlighet att fira Technomässan i Högalidskyrkan.

Technomässan bygger enbart på nyskriven klubbmusik och alla texter från trosbekännelse till predikan och tackbön sjunger våra ungdomar i församlingen, säger Olle Ideström, präst i Katarina församling som tillsammans med församlingspedagog Johan Lindström har skrivit och texter till Technomässan.

- Vi saknade Technomässan. Drivkraften bakom Technomässan var att öppna kyrkorummet för en annan typ av musik som talar särskilt till en yngre publik, säger Johan Lindström som också är musikproducent.

- Gudstjänst ska vara glädje och det vill vi lyfta fram med Technomässan; genom musiken, sången och dansen. Vi har en vision om att den här mässan ska firas återkommande, inte bara i Katarina församling utan även i andra församlingar. Och nu finns ju musiken tillgänglig på cd-skivan, säger Ideström och Johan Lindström.