Söndagsskola i Almby församling

Söndagsskola

Söndagsskola Foto: Jonas Tobin/IKON

Kom och var med i söndagsskolan i Almby församling!

Almby kyrka

Varje söndag under terminerna är det söndagsskola för barn ca 5-12 år i Almby kyrka under högmässan. Yngre barn är välkomna att vara med tillsammans med förälder. Vi träffas i kyrkan och går sedan till församlingshemmet. Vi lyssnar till en bibelberättelse, sjunger, leker eller pysslar tillsammans.

Ingen söndagsskola vid familjemässa.

Under advent och jul tar söndagsskolan en paus. Sista gången för hösten är söndagen den 14/12. I januari startar söndagsskolan igen den 18/1.

Den gode herdens kapell, Brickebacken

Varannan söndag (jämna veckor) klockan 16.00, när det är gudstjänst i Den gode herdens kapell, är det också söndagsskola!

Medan ni föräldrar får sitta ned och delta i gudstjänsten går barnen ifrån en stund för att ha sin egen gudstjänst med spännande bibelberättelser, sång, lekar eller pyssel.

Ca 3-12 års ålder. Ingen söndagsskola vid familje- eller sånggudstjänster för små och stora.

Under advent och jul tar söndagsskolan en paus. Sista gången för hösten är söndagen den 30/11. I januari startar söndagsskolan igen den 25/1.

Ingen avgift eller anmälan - alla är välkomna!

Foto: Peter Lindström

Skapad:2014-01-10 13:00:00

Almby församling erbjuder gudstjänst, själavård och en kristen gemenskap till alla som kommer till våra kapell och kyrkor.

Läs mer om Almby församling