Söndagsskola i Almby församling

Kom och var med i söndagsskolan i Almby församling

Almby kyrka

Varje söndag är det söndagsskola i Almby kyrka under högmässan. Alla barn är välkomna att vara med!

Ingen söndagsskola vid familjemässa.

Den gode herdens kapell, Brickebacken

Varannan söndag (jämna veckor) klockan 16.00, när det är gudstjänst i Den gode herdens kapell, är det också söndagsskola!

Medan ni föräldrar får sitta ned och delta i gudstjänsten går barnen ifrån en stund för att ha sin egen gudstjänst med spännande bibelberättelser, sång, lekar eller pyssel.

Ca 3-12 års ålder. Ingen söndagsskola vid familje- eller sånggudstjänster för små och stora.

Ingen avgift - alla är välkomna!

Foto: Peter Lindström

Skapad:2014-01-10 13:00:00

Almby församling erbjuder gudstjänst, själavård och en kristen gemenskap till alla som kommer till våra kapell och kyrkor: Almby kyrka, Sörbykyrkan, Den gode herdens kapell, Stilla rummet på Universitetet och kapellet på Sankta Katarina studentboende.

Läs mer om Almby församling