Dopbilder

Här ser du de senaste dopen

Den 6 september döptes Vincent Karl Arne i Bjurtjärns kyrka av Jan Piscator. Föräldrarna heter Eric Alderhorn och Sara Hjalmarsson. Linn Hjalmarsson och David Alderhorn är faddrar.

Wilmer Karl Keijo döptes i Bjurtjärns kyrka den 13 september av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Daniel Karlsson och Åsa Malmberg och storebröderna heter Robin och Elias. Fadder är Johan Flink.

Den 27 september döptes Elicia Monica Lilian i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Emma Gullbrand och Rickard Österberg. Ann-Kristin Virtanen är fadder. Med på bilden är också storebror Melvin.

Bella Erika Alva döptes den 11 oktober i Lungsunds kyrka av Jan Piscator. Föräldrarna heter Christoffer Abrahamsson och Erika Andersson. Tobias Wallgren och Sofia Andersson är faddrar.

Den 25 oktober döptes Viktoria Lisa i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Jonas Ohlsson och Lisa Jansson. Emma Jansson är fadder.

Hilda Maria Kristina döptes av Gunnel Blomgren i Lungsunds kyrka den 25 oktober. Föräldrarna heter Stefan Fredberg och Karin Andersson. Faddrar är Marita Andersson och Samuel Wener.

Alex Klas Vincent döptes i Bjurtjärns kyrka den 25 oktober. Föräldrarna heter Johan Kramer och Therese Karlsson. Faddrarna heter Sandra Karlsson och Daniel Kramer. Doppräst är Gunnel Blomgren

Nikko Matti Sune döptes av Jan Piscator i Lungsunds kyrka den 8 november. Föräldrarna heter Håkan Jonsson och Mia Pirttijärvi. Faddrar är Peter Jonsson och Marita Kuljunlathi

I Storfors kyrka döptes den 12 november Kiltäpp Alexander Douglas Andersson, Eric Alexander Valentin Gunnarsson och Marielle Kristina Aliina Mustapää. Doppräst är Gunnel Blomgren

Moa Linnéa Aspnes döptes i Storfors kyrka den 22 november av Gunnel Blomgren. Faddrar är Jenny och Patrik Sandberg och Åsa och Per Berggren

I Bjurtjärns kyrka döptes Simon Oskar Hedlund den 22 november. Föräldrarna heter Sofia Hedlund och Jonas Karlsson. Faddrar är Alexandra Lindberg och Klas Holmgren. Doppräst är Gunnel Blomgren.

Felix Andreas döptes i Bjurtjärns kyrka de 17 januari. Föräldrarna heter Erik och Lina Larsson. Faddrar är Erika Larsson och Alexander Posserud. Gunnel Blomgren är doppräst.

Den 17 januari döptes Theodor Simon i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Simon Andersson och Ida Mossfeldt. Faddrar är Madelene Karlsson och Erik Eriksson

​Jordan Leif Yngve Leo döptes den 7 februari i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Peter Fredriksson och Mikaela Iwersen. Syskonen heter Cornelius, Isabella och Mille.

Den 7 mars döptes Signe Ida i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Alexander Saxin och Victoria Jonsson.

Carl Magnus Liljekvist döptes i Bjurtjärns kyrka den 21 mars. Doppräst var Gunnel Blomgren

Ella Eva döptes den 21 mars i Bjurtjärns kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Robin Ljunglöf och Elin Wahlgren. Faddrar är Fredrik Wahlgren och Lissandra Ljunglöf

Den 11 april döptes Maja i Lungsunds kyrka. Föräldrarna heter Magnus Bajer och Sofia Rotkirk. Doppräst är Gunnel Blomgren

Den  25 april döptes Almida Linnéa Kerstin i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Claes och Jessica Svensson. Faddrar är Jennifer Jönsson och Thomas Holmén. Storebror heter Sackarias.

Den 30 maj döptes Wilma Maja-Lisa i Lungsunds kyrka av Elsie Schwab Hollsten. Föräldrarna heter Conny Lindberg och Louise Olsson. Faddrar är Adam Nilsson, Emelie Johansson och Amanda Lindberg.

​Leon Hansen döptes den 13 juni i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Johan Hansen och Renée Andersson.

Philip Karl Otto döptes i Bjurtjärns kyrka den 19 juli av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Gustaf och Emelie Högstedt. Storebror heter Villiam.