Dopbilder

Här ser du de senaste dopen

Ann Elly Elisabeth döptes i Lungsunds kyrka den 15 februari av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Markus Eriksson och Sofia Lindgren. Faddrar är Sara Lindgren och Ronnie Eriksson.

Andromeda My döptes i Lungsunds kyrka den 22 februari. Föräldrarna heter Ola Moberg och My Berggren. Faddrarna heter Alexander Jonasson och Nicklas Berggren. Gunnel Blomgren är doppräst. Storasyster heter Ida.

Daniel Milton döptes i Bjurtjärns kyrka den 22 februari av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Daniel Bäckman och Josefin Bengtsson. Andreas Bäckman och Johan Bengtsson är faddrar. Storebror heter Melvin.

Naomeli Lucette döptes i Bjurtjärns kyrka den 3 mars av Jan Piscator. Föräldrarna heter Mattias Lundström och Evelyne Isajev. Faddrar är Elin Dahlgren och Maalin Bjernegård

Alice Maja Jenny döptes i Lungsunds kyrka den 1 mars av Jan Piscator. Föräldrarna heter Jonas Bjurbäck och Marina Karlsson. Mikaela Karlsson är fadder.

Christer Mattias Jonathan döptes den 23 mars i Storfors kyrka. Doppräst är Gunnel Blomgren

Gustav Mikael döptes i Lungsunds kyrka den 29 mars. Föräldrarna heter Angelica och Robert Warner. Faddrar är Adrian Weststrand och Charlotta Carlsson. Storasyster Wilda. Gunnel Blomgren är doppräst.

Elly Louise Kristina döptes den 29 mars i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Mikael Petri och Anna-Karin Sköld. Faddrar är Caroline Sköld och Daniel Petri. Storasyster heter Saga.

Rickard Erik Hugo döptes i Bjurtjärns kyrka den 29 mars av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Anders och Hanna Henriksson. Storebror heter Axel.

I Storfors kyrka döptes den 5 april Edvin Vincent Peter och Hugo Jarmo Juhani. Hugos föräldrar heter Jani Sarasola och Catarina Eriksson. Edvins föräldrar heter Peter Kruse och Madelene Eriksson. Jan Piscator är doppräst.

Fabian Carl Gustaf döptes i Lungsunds kyrka den 5 april. Föräldrarna heter Stefan Berg och Pernilla Lundqvist. Faddrar är Isabell Lundqvist och Amadeus Törnqvist. Doppräst är Madeleine Hyllengren Larsson

Valentina Helena Linnéa Montiadis döptes den 27 april i Lungsunds kyrka av Jan Piscator. Föräldrarna heter Daniel och Madeleine Montiades. Fadder är Therese Doverholt.

Lovisa Cecilia Alice döptes i Lungsunds kyrka den 17 maj av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Fredrik Brändström och Kristina Difs. Storasyster heter Viktoria och Cissi Difs och Jonas Brändström är faddrar.

Karl Oliwer döptes i Lungsunds kyrka den 24 maj av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Karl-Henrik Mossfelt och Ramona Skan. Syskonen heter Eleonor och Kevin. Christoffer Fallqvist och Malin Levin är faddrar.

I Storfors kyrka döptes Ida Viola Emelia den 14 juni av Jan Piscator. Föräldrarna heter Ronny och Linda Olsson.

Leon Sakarias döptes i Lungsunds kyrka den 14 juni av Jan Piscator. Föräldrarna heter Mikael Nevala och Pernilla Skoog. Marie Myhr och Petri Mustapää.

Signe Alva Ellen döptes den 14 juni i Lungsunds kyrka av Jan Piscator. Föräldrarna heter Glenn och Anna Johansson och Mia Johansson är fadder.

Carl Ludwig Sakari döptes i Bjurtjärns kyrka den 28 juni av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Tony och Ingela Dollerup.

Ida Maria Fosli döptes i Lungsunds kyrka den 29 juni av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Anna Carlsson och Ståle Hassel Fosli. Faddrar är Beate Hassel Fosli och Kerstin Kellsner.

Moa Maria Janina döptes i Lungsunds kyrka den 29 juni av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Patrik Lahti och Sarah Skan. Faddrarna heter Denice Skan, Maria Skan och Christer Johansson.

Den 6 september döptes Vincent Karl Arne i Bjurtjärns kyrka av Jan Piscator. Föräldrarna heter Eric Alderhorn och Sara Hjalmarsson. Linn Hjalmarsson och David Alderhorn är faddrar.

Wilmer Karl Keijo döptes i Bjurtjärns kyrka den 13 september av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Daniel Karlsson och Åsa Malmberg och storebröderna heter Robin och Elias. Fadder är Johan Flink.

Den 27 september döptes Elicia Monica Lilian i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Emma Gullbrand och Rickard Österberg. Ann-Kristin Virtanen är fadder. Med på bilden är också storebror Melvin.

Bella Erika Alva döptes den 11 oktober i Lungsunds kyrka av Jan Piscator. Föräldrarna heter Christoffer Abrahamsson och Erika Andersson. Tobias Wallgren och Sofia Andersson är faddrar.

Den 25 oktober döptes Viktoria Lisa i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Jonas Ohlsson och Lisa Jansson. Emma Jansson är fadder.

Hilda Maria Kristina döptes av Gunnel Blomgren i Lungsunds kyrka den 25 oktober. Föräldrarna heter Stefan Fredberg och Karin Andersson. Faddrar är Marita Andersson och Samuel Wener.

Alex Klas Vincent döptes i Bjurtjärns kyrka den 25 oktober. Föräldrarna heter Johan Kramer och Therese Karlsson. Faddrarna heter Sandra Karlsson och Daniel Kramer. Doppräst är Gunnel Blomgren

Nikko Matti Sune döptes av Jan Piscator i Lungsunds kyrka den 8 november. Föräldrarna heter Håkan Jonsson och Mia Pirttijärvi. Faddrar är Peter Jonsson och Marita Kuljunlathi

I Storfors kyrka döptes den 12 november Kiltäpp Alexander Douglas Andersson, Eric Alexander Valentin Gunnarsson och Marielle Kristina Aliina Mustapää. Doppräst är Gunnel Blomgren

Moa Linnéa Aspnes döptes i Storfors kyrka den 22 november av Gunnel Blomgren. Faddrar är Jenny och Patrik Sandberg och Åsa och Per Berggren

I Bjurtjärns kyrka döptes Simon Oskar Hedlund den 22 november. Föräldrarna heter Sofia Hedlund och Jonas Karlsson. Faddrar är Alexandra Lindberg och Klas Holmgren. Doppräst är Gunnel Blomgren.