Dopbilder

Här ser du de senaste dopen

Emmie Aleksandra döptes i Storfors kyrka den 20 juli av Jan Piscator. Föräldrarna heter Patryk Krasowski Johansson och Therese Johansson. Faddrar är Aleksandra Krasowska och Thomas Gunnarsson.

Lucas Göte och Emma Eivor döptes i Bjurtjärns kyrka den 17 augusti av Gunnel Blomgren. Föräldrar är Andreas Jakobsson och Veronica Gustavsson.

Casper Robin döptes i Lungsunds kyrka den 7 september av Gunnel Blomgren. Föräldrar är Robin Broman oh Louise Nyström. Fadder är Josefin Malmström.

Maja Madeléne döptes i Bjurtjärns kyrka den 7 september. Doppräst är Gunnel Blomgren. Föräldrar är Peter Fredlund och Madeléne Israelsson. Camilla Nilsson och Rikard Fredlund är faddrar. Med på bilden är storasyster Emilia och kusinerna Hampus, Matilda och Elliot.

Gottfrid Henning Christian döptes i Bjurtjärns kyrka den 5 oktober. Föräldrarna heter Jonas Nilsson och Malin Nygren. Faddrar är Ulrika Nygren och Helena Nilsson. Jan Piscator förrättade dopet.

Karl Erik Ludvig Herbert döptes i Bjurtjärns kyrka den 26 oktober. Med på bilden är föräldrarna Ann-Louise Hemdahl med storasyster Isabelle, pappa Magnus och faddrarna Anders Karlsson och Victoria Hemdahl. Doppräst är Gunnel Blomgren

Noah James Emilio döptes i Bjurtjärns kyrka den 23 november. Föräldrarna heter Jörgen Högberg och Carina Morello Högberg. Camilla Högberg är fadder och Pernilla Rosin är doppräst.

I Lungsunds kyrka döptes Tim Daniel Alexander den 23 november. Föräldrarna heter Daniel Henriksson och Maria Wigh. Faddrarna heter Charlotte Wigh, Camilla Wigh och Emelie Henriksson. Doppräst är Gunnel Blomgren.

Alicia Sara Lilian döptes i Lungsunds kyrka den 7 december av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Mikael Mossfeldt och Sara Mäenpää. Storasyster heter Elina och faddrar är Sandra Mäenpää och Maria Mäenpää.

Theo Chamoun döptes i Bjurtjärns kyrka den 14 december av Jan Piscator. Föräldrarna heter Riad och Mia Yousef. Hanna Larsson och Robert Yousef är faddrar.

Ann Elly Elisabeth döptes i Lungsunds kyrka den 15 februari av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Markus Eriksson och Sofia Lindgren. Faddrar är Sara Lindgren och Ronnie Eriksson.

Andromeda My döptes i Lungsunds kyrka den 22 februari. Föräldrarna heter Ola Moberg och My Berggren. Faddrarna heter Alexander Jonasson och Nicklas Berggren. Gunnel Blomgren är doppräst. Storasyster heter Ida.

Daniel Milton döptes i Bjurtjärns kyrka den 22 februari av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Daniel Bäckman och Josefin Bengtsson. Andreas Bäckman och Johan Bengtsson är faddrar. Storebror heter Melvin.

Naomeli Lucette döptes i Bjurtjärns kyrka den 3 mars av Jan Piscator. Föräldrarna heter Mattias Lundström och Evelyne Isajev. Faddrar är Elin Dahlgren och Maalin Bjernegård

Alice Maja Jenny döptes i Lungsunds kyrka den 1 mars av Jan Piscator. Föräldrarna heter Jonas Bjurbäck och Marina Karlsson. Mikaela Karlsson är fadder.

Christer Mattias Jonathan döptes den 23 mars i Storfors kyrka. Doppräst är Gunnel Blomgren

Gustav Mikael döptes i Lungsunds kyrka den 29 mars. Föräldrarna heter Angelica och Robert Warner. Faddrar är Adrian Weststrand och Charlotta Carlsson. Storasyster Wilda. Gunnel Blomgren är doppräst.

Elly Louise Kristina döptes den 29 mars i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Mikael Petri och Anna-Karin Sköld. Faddrar är Caroline Sköld och Daniel Petri. Storasyster heter Saga.

Rickard Erik Hugo döptes i Bjurtjärns kyrka den 29 mars av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Anders och Hanna Henriksson. Storebror heter Axel.

I Storfors kyrka döptes den 5 april Edvin Vincent Peter och Hugo Jarmo Juhani. Hugos föräldrar heter Jani Sarasola och Catarina Eriksson. Edvins föräldrar heter Peter Kruse och Madelene Eriksson. Jan Piscator är doppräst.

Fabian Carl Gustaf döptes i Lungsunds kyrka den 5 april. Föräldrarna heter Stefan Berg och Pernilla Lundqvist. Faddrar är Isabell Lundqvist och Amadeus Törnqvist. Doppräst är Madeleine Hyllengren Larsson