Sommarläger 2014

Många församlingar på Gotland ordnar sommarläger med koncentrerad läsning.

Eskelhem: Bli konfirmand i England

Vi deltar i ett stort ungdomsläger med ca 800 ungdomar i Walsingham ca tio mil nordost om London, första veckan i augusti 2014. Vi har varit med om detta i ett par år nu och har bara goda erfarenheter från ett mycket välorganiserat och underbart roligt sommarläger.

Det blir konfirmandinskrivning i samband med en i Eskelhems kyrka i slutet av september 2013. Därefter träffas vi ungefär var fjortonde dag på söndagarna i Eskelhem. Du kommer att få grundkunskaper i den kristna tron och få nya vänner och erfarenheter. Vi åker ibland på övernattningar och kortare läger här på Gotland också.

Kontaktperson: Monika May, kyrkoherde,
E-post: monika.may@svenskakyrkan.se

Pilgrimskonfirmand i Stenkumla

Vi träffas söndagar kl 14 – 17 varannan vecka och avslutar konfirmandtiden med två lägerveckor i England 27 juli - 9 augusti 2014, där vi bland annat deltar i ett av den engelska kyrkans stora ungdomsläger.
Start med inskrivning i Vibble gård 15 september kl 14.00.
Gemensamma dagar med andra konfirmandgrupper några gånger under året.
Konfirmation i Stenkumla kyrka 17 augusti 2014.
Kostnad: 2000:- (läger)

Gitarr

Foto: Pia Tofténius

Visby: Konfirmand Sommar…

…med 10 meter till poolen, 100 meter till sjön och 500 meter till havet är det här alternativet för dig som gillar sommar, sol och bad! Vi bor på Hornsjöns pensionat på norra Öland, gör cykelturer, badar och reflekterar kring livets frågor. Följ med på en underbar resa som blir ett minne för livet!
Plats: Visby domkyrka och Öland
Tid: Upptaktshelg 13-15/12, Hemmaläger i Visby 15-19/6, läger
på Öland 23-30/6 samt 3-4/7 då vi förbereder oss inför konfirmationen.
Dessutom övernattning påsknatten i Domkyrkan och ett par träffar under höst och vårterminen.
Avgift: 700 kr
Konfirmation: 5 juli 2014 i Visby domkyrka