Prästgården i Södra Sallerup

VÄLKOMNA TILL VÅR VACKRA PRÄSTGÅRD I SÖDRA SALLERUP

Ett stenkast från Södra Sallerups kyrka ligger prästgården med samma namn. I den parkliknande trädgården som sluttar ner mot en liten damm ligger denna vackra byggnad från 1882, som ursprungligen uppfördes som tjänstebostad åt prästen i Södra Sallerups församling. Numera fungerar prästgården som församlingshem för Husie och Södra Sallerup. Vi nyttjar den flitigt inom församlingens olika verksamheter men hyr gärna ut den även till andra evenemang.

Bröllop
…och gärna till andra kalas!

Med respekt för prästgårdens ålder och för att vi är måna om att bevara husets karaktär och minimera slitaget har vi vissa ordningsregler som vi ber er respektera.

Är du intresserad av att hyra prästgården i Södra Sallerup hittar du mer information här.

Kontakta oss på församlingens expedition för offert och bokning av prästgården på 040-279350.

Verandan.

Verandan. Foto: Christina Nilsson