TT -Torsdagsträffen

Träff för svenska kvinnor en gång i månaden. När vi är i Ulrika Eleonora kyrka inleder vi med veckomässa 11.30, därefter börjar programmet klockan 12. Lunch serveras omkring klockan 13. Anmäl dig senast tisdagen före på tel 020 7723 5681 eller e-post welfare@swedishchurch.com, så att husmor kan planera maten. TT-kommittén består av Annika Hughes, AnnMari McDougall, Eva Helena Monson, Camilla Persson och Kerstin Ullström Harris.

Program våren/sommaren 2014

15 maj - The Samaritans
24 hours, every day, the Samaritans provide confidential emotional support for anyone experiencing feelings of distress or despair, including those which could lead to suicide.

We will get a visit from Michael Walton from the Samaritans who will tell us about the fantastic work that they do. He is an experienced listening vounteer who also gets involved in many different branch activities.
This seminar will be in English.

12 juni - Utflykt till Kenwood House
Vi gör en utflykt till det nyrenoverade Kenwood House på Hampstead Heath. Huset är känt för sin fantastiska interiör och sin konstkollektion. Vi får en guidad tur och efteråt blir det picnic i den vackra parken. Guidningen börjar 12.00, vi ses utanför kl 11.45. OBS! Anmälan senast 29/5.
Enklast tar man sig till Kenwood med buss 210 antingen från Golders Green eller Archway (båda Northern Line). Läs mer om Kenwood House på https://www.english-heritage.org.uk/daysout/properties/kenwood

11 september - Höstupptakt
Save the date. Program kommer senare.