TT -Torsdagsträffen

Torsdag 10 september - Joakim Allgulander, konstnär
11.30 Mässa i kyrkan
12.00 Mingel i prästgården med lite snack inför årets julmarknad, därefter föredrag i Svenska salen med konstnären Joakim Allgulander, aktuell med utställning i kyrkans café
ca 13 Lunch

Torsdag 15 oktober - ambassadör Nicola Clase
Vi får chansen att träffa Sveriges ambassadör i London, Nicola Clase - missa inte detta tillfälle!
11.30 Mässa i kyrkan
12.00 Föredrag med Nicola Clase
ca 13 Lunch

Torsdag 5 november - besök på Wellcome Collection
11.30 Guidad rundtur. En möjlighet att se samlingarna samt någon aktuell utställning.
OBS! Max 40 personer - boka plats i god tid.
Önskar ni fika eller äta på museet så rekommenderar vi att ni själva bokar bord i anslutning till besöket.

Det här är TorsdagsTräffen
Träffar för svenskar en gång i månaden. När vi är i Ulrika Eleonora kyrka inleder vi med veckomässa 11.30, därefter börjar föredraget klockan 12.

Tvårätters lunch med vin serveras omkring klockan 13.
Program och lunch kostar £15 och betalas på plats.

Anmäl dig senast tisdagen före på 020 7723 5681 eller e-post office@swedishchurch.com

TT-kommittén består av Annika Hughes, AnnMari McDougall, Eva Helena Monson, Camilla Persson och Kerstin Ullström Harris.