Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppens motto är det dubbla kärleksbudet ”behandla andra som du vill bli behandlad”. Här får du vara precis som du är. Ta med dig en vän eller kom för att träffa andra i din ålder – det är en perfekt plats att träffa nya vänner på!

Ungdomsgruppen

NÄR: Torsdagar kl. 17.00-20.00
VAR: Församlingsgården och Adventskyrkan

Dessa kvällar är för dig som gillar att umgås och hitta på roliga saker tillsammans. Ta med dig en vän eller kom för att träffa andra i din ålder – det är en perfekt plats att träffa nya vänner på. Vi börjar kvällen med mässa i Adventskyrkan och går sedan över till Församlingsgården för att äta, hitta på roliga aktiviteter och bara hänga.

Vi umgås, spelar sällskapsspel och tv-spel, pratar om livet, tro och Gud och det blir läger och utflykter. Och vi kan lova massa skratt och minnen för livet! Nytt för i år är att vi har skapat ett ungdomsrum där ni får vara med och bestämma kring de sista inredningsdetaljerna.

Ungdomsgruppens motto är det dubbla kärleksbudet ”behandla andra som du vill bli behandlad”. Vilket betyder att vi alltid är schysta mot varandra och vi respekterar varandra.

Vår verksamhet är även alkohol- tobak- och drogfri. Vi använder oss också av Snap för att informera er om vad som händer. Du behöver inte vara kristen/troende för att vara med. Kom som du är. 

Hoppas vi ses!

Vi som jobbar med ungdomsgruppen heter Heléne och Veronica H och lite längre ner på sidan hittar du våra kontaktuppgifter.

Anmäl dig till ungdomsgruppen genom att fylla i uppgifterna här nedanför.

Ledare för ungdomsgruppen

    Möt mig nu som den jag är, håll mitt hjärta nära dig

    Psalm 767

    Ung ledare

    Minns du din konfirmandtid med glädje? Tyckte du att den gick alldeles för fort? Vill du och dina kompisar fortsätta ha roligt i kyrkan. Då kanske du vill bli Ung ledare?