Våra kyrkor

Välkommen till församlingens vackra kyrkorum!

visby domkyrka

Visby domkyrkoförsamling har fyra kyrkor.
Visby S:ta Maria domkyrkan är den stora medeltida katedralen, mitt i Visby innerstad.
Tjelvarkyrkan där vi är "sambo" med Missionskyrkan. Visborgskyrkan, som ligger i södra Visby.
Terra Nova kyrkan, som är en samarbetskyrka med EFS, fanns på plats 1983 när stadsdelen Terra Nova började byggas ut.

Vart och ett av dessa kyrkorum är olikt de andra. Gudstjänsterna har också olika karaktär. I alla kyrkorna finns möjligheter att tända ett ljus. I domkyrkan finns dessutom en förbönsplats där du kan skriva ner en förbön för någon - en bön som sedan fogas in i kyrkans förbön under en av veckomässorna.

Oavsett var du bor är du alltid välkommen till våra kyrkor!
Du är välkommen att fira gudstjänst med oss, delta i aktiviteter, hjälpa till som frivillig eller bara använda kyrkorummet för enskild andakt och bön.

Skapad: 2010-10-11 22:30:00
Församlingsexpeditionen: