Bangkok

Lars Ryderstad

Vi är en kyrka för skandinaver i Sydostasien. Genom oss kan du ta del av gudstjänst, gemenskap, samtal, vigsel/välsignelsegudstjänst, själavård och bikt, förnyelse av äktenskapslöften, skolbesök och mycket mer.

Vi firar gudstjänst i kapellet på Bangkok Christian Guesthouse andra söndagen i månaden klockan 11. Nattvard firar vi med en stilla aftonmässa den första och den tredje onsdagen i månaden kl 18.00, i samma kapell. Titta för säkerhets skull alltid innan du åker först i Kalendarium Bangkok till vänster, ändringar kan förekomma.

Vår präst Lars Ryderstad reser även regelbundet inom Thailand till Hua Hin och Pattaya, och till Laos, Kambodja och Vietnam.

Några av våra mötesplatser är Kyrkkaffet på Stable Lodge, Sukhumvit soi 8, tisdagar mellan 11 och 14, och Samtal kring Köksbordet. Utöver detta har vi en grupp som besöker ett barnhem där de ger mänsklig kontakt och stimulans till små föräldrarlösa barn. Vi har också volontärer som hälsar på nordiska patienter på sjukhus och frihetsberövade svenskar på fängelser. Under rubriken Kalendarium Bangkok till vänster kan du läsa mer om våra planerade aktiviteter liksom på facebook-sidan Prästen i Bangkok.

Vi är en kyrka tillsammans och allt vi gör bygger på engagemang och frivillighet, såväl praktiskt som ekonomiskt. Vi firar gärna gudstjänst där DU finns! Du är välkommen att höra av dig till bangkok@svenskakyrkan.se om du har idéer om hur vi kan vara till tjänst.

Allt gott önskar
Kyrkoherde Lars Ryderstad, husmor Khun Jamlong och alla kyrkans volontärer!

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan i Bangkok

Skapad: 2009-05-15 00:00:00
Svenska kyrkan i Bangkok
P.O Box 25, Prasanmit Post Office
Bangkok 10114, Thailand
Mobil +66 8 1837 4574
E-post: bangkok@svenskakyrkan.se
Facebook: Prästen i Bangkok

Vill du ha information om vad som händer i Bangkok?

Skapad: 2014-04-07 10:56:00

Vill du ha information om Svenska kyrkans gudstjänster och aktiviteter i Bangkok? Vi har upprättat en e-postlista för dig som vill ha information sänd direkt hem till din egen epost-låda. Anmäl ditt intresse till  bangkok@svenskakyrkan.se så får du fortlöpande information.

Tröja med bulltryck

Foto: Lars Ryderstad

Bidrag till den diakonala verksamheten

Skapad: 2014-03-29 09:32:00

Köp vår fina tröja och bidra till kyrkans verksamhet i Bangkok. Den finns i storlekarna: herr, dam, barn, små barn och baby och kostar THB 1000.

Vill du skänka en slant till vår diakonala verksamhet, men inte köpa en tröja, kontakta Lars Ryderstad via telefon eller maila till: Bangkok@svenskakyrkan.se