Välkommen!

Välkommen att besöka museet. Vi håller öppet för grupper som förhandsbokat besök via pastorsexpeditionen. Under sommaren har vi allmänna öppettider.

Telefon
Vill du boka tid för visning eller har andra frågor, kontakta oss per telefon 0372-671 10.

Nu finns begravningsmusset även på facebook. Klicka här för att komma till sidan.

Vägbeskrivning
Från norr och öst:
I stora rondellen sväng mot centrum och följ vägen fram till nästa rondell. Kör rakt igenom rondellen på Märta Ljungbergs väg. Från Märta Ljungbergs väg sväng höger in till Donationsgatan 2. På höger sida om vägen ligger Skogskyrkogården och Begravningsmuseet.

Från väst och söder:
Följ Söderleden genom Piskeborondellen in på Helsinborgsvägen. Följ Helsingborgsvägen och tag tredje avfarten ur nästa rondell. Kör rakt fram i trafikljusen och följ Märta Ljungbergs väg ca 0,6 km. Sväng vänster in till Donationsgatan 2. På höger sida om vägen ligger Skogskyrkogården och Begravningsmuseet.

Du som kör med GPS
Knappa in adressen: Donationsgatan 2, Ljungby

Parkering
Parkering finns vid Donationsgatan och inne på Skogskyrkogården i anslutning till Annelundsgården.

Museet ligger i den röda byggnaden norr om Annelundskyrkan.

Se detaljkarta över skogskyrkogården.

Kontakt via pastorsexpeditionen

Besöksadress: