Välkommen!

Guidade grupper
Vi håller öppet året runt för grupper som förhandsbokat. Vill du boka tid för visning eller har andra frågor, kontakta oss per telefon 0372-671 00.

Sommaröppet
Under sommaren håller vi öppet tisdagar till fredagar kl 13-16. Håll ögonen öppna när ny säsong drar igång.​ Under våra allmänna öppettider är inträdet för vuxna 20 kr. Barn och studerande går in gratis.

Vägbeskrivning
Från norr och öst:
I stora rondellen sväng mot centrum och följ vägen fram till nästa rondell. Kör rakt igenom rondellen på Märta Ljungbergs väg. Från Märta Ljungbergs väg sväng höger in till Donationsgatan 2. På höger sida om vägen ligger Skogskyrkogården och Begravningsmuseet.

Från väst och söder:
Följ Söderleden genom Piskeborondellen in på Helsinborgsvägen. Följ Helsingborgsvägen och tag tredje avfarten ur nästa rondell. Kör rakt fram i trafikljusen och följ Märta Ljungbergs väg ca 0,6 km. Sväng vänster in till Donationsgatan 2. På höger sida om vägen ligger Skogskyrkogården och Begravningsmuseet.

Du som kör med GPS
Knappa in adressen: Donationsgatan 2, Ljungby

Parkering
Parkering finns vid Donationsgatan och inne på Skogskyrkogården i anslutning till Annelundsgården.

Museet ligger i den röda byggnaden norr om Annelundskyrkan.

Se detaljkarta över skogskyrkogården.

Skapad: 2015-06-09 15:35:00

Växel 0372-671 00