Gudstjänster

Vi samlas till gudstjänster på Svenska kyrkan i Paris. Högmässan på söndagarna är kl 10.30.

AUGUSTI

24/8 10e Söndagen efter Trefaldighet / Tanja Kamensky

31/8 11e Söndagen efter Trefaldighet / Tanja Kamensky

SEPTEMBER

7/9 12e Söndagen efter Trefaldighet / Tanja Kamensky

Vi välkomnar våra nya medarbetare i församlingen.

Veckomässa med lunch

Skapad: 2009-10-06 00:00:00
På tisdagar är det veckomässa kl 12.30.

Mellan mitten av maj och mitten av september serveras ingen lunch efter mässan, då renoveringen fortsätter i församlingssal och kök.

Ta gärna med en smörgås eller något annat ätbart så äter vi tillsammans på gården eller i vestibulen, beroende på väder!

Söndagsskola

Skapad: 2009-10-06 00:00:00
Nu är söndagsskolan slut för terminen. Vi startar igen i september. Datum kommer i nyhetsbrev och på hemsidan i slutet av augusti! Trevlig sommar!

Kyrkkaffe

Skapad: 2009-10-06 18:12:00

P g a renovering av församlingssal och kök mellan mitten av maj och mitten av september/början på oktober serveras ett enkelt kyrkkaffe på gården eller i vestibulen. . Är man bakglad får man gärna ta med sig hembakta bullar eller kakor som bidrag. Vi har ett mycket begränsat lager av kanelbullar som snart tar slut....