Phuket

Svenska kyrkan i södra Thailand är en mobil kyrka.

Kata Beach

Foto: Ingvar Olofsson

Under perioden 15 juni - 25 augusti har vi ingen personal på plats i Phuket. Men vi läser mail, dock inte dagligen. Maila till phuket@svenskakyrkan.se.

Vid akuta ärenden, kontakta Svenska ambassaden i Bangkok eller Utrikesdepartementets konsulära jour. Du hittar alla kontaktuppgifter här till vänster, under rubriken Kontakt vid krissituation

Trevlig sommar!

Svenska kyrkan i södra Thailand har inte någon fast kyrkolokal eller något café. Vi möter människor på restauranger, caféer, barer, skolor eller varhelst svenskar och andra skandinaver på Phuket befinner sej.

Kyrkan i södra Thailand utgår från ön Phuket, men finns regelbundet på Kho Lanta. Vi besöker också områden som Khao Lak, Krabi/Ao Nang, Koh Samui och Phi Phi-öarna.

Vi som arbetar här är en präst och en assistent. Vi finns här för att fira gudstjänst och mässa, dop och bröllop.

Vi vill ge tid för samtal om allt mellan himmel och jord, möta behovet av själavård och bikt, besöka sjukhus och frihetsberövade. Vi träffar gärna barn och unga på skolor.

Varannan onsdag från oktober till april firar vi en enkel kvällsmässa i solnedgången i prästbostaden på Kata Top View.

Välkommen att kontakta oss!

phuket@svenskakyrkan.se

Följ oss på Facebook!

På vår Facebook-sida får du information om kommande gudstjänster och aktiviteter, du får se bilder och du har möjlighet att ställa frågor till oss.

Skapad: 2009-09-20 00:00:00