Phuket

Svenska kyrkan på Phuket och i södra Thailand är en mobil kyrka.

Kata Beach

Foto: Ingvar Olofsson

OBS

Kyrkan i Phuket nu är obemannad fram till 26 augusti.
För ev. akuta ärenden hänvisas till Svenska ambassaden i Bangkok.

Telefon: +66 (0)2-263 72 99
e-mail, ambassaden.bangkok-konsular@gov.se

Svenska kyrkan i södra Thailand har därför inte någon fast kyrkolokal eller café. Arbetet sker på de platser som svenskar och andra skandinaver befinner sig kortare eller längre tid.

Kyrkan i södra Thailand är stationerad och utgår från ön Phuket, men finns regelbundet på Kho Lanta, och besöker också områden som Khao Lak, Krabi/Ao Nang och Phi Phi-öarna.

Vi som arbetar här är en präst och en assistent och vi finns här för att fira gudstjänst och mässa, dop och bröllop, ge tid för samtal om allt mellan himmel och jord, möta behovet av själavård och bikt, besöka sjukhus och frihetsberövade, träffa barn och unga på skolor och mer därtill.

Varannan onsdag från oktober till april firar vi en enkel kvällsmässa  i solnedgången i prästbostaden på Kata Top View.

Välkommen att kontakta oss!

phuket@svenskakyrkan.se

Kvällsmässa på Kata Top View

Skapad: 2009-09-20 00:00:00

Välkommen till en enkel kvällsmässa
varannan onsdag oktober till april kl 18.30 på
Kata Top View, Soi Plukjae.

Efter mässan bjuder vi på juice och tilltugg på takterrassen.

Välkommen!

Hitta hit, se vägbeskrivning

Vill du ha information om Svenska kyrkans gudstjänster och aktiviteter i södra Thailand?

Skapad: 2009-09-20 12:34:00
Vi har upprättat en e-postlista till dem som vill ha information sänd direkt hem till sin egen epost-låda. Anmäl ditt intresse till phuket@svenskakyrkan.se så får du fortlöpande uppdateringar.

Bra länkar

Skapad: 2014-06-18 09:21:00