Phuket

Svenska kyrkan i södra Thailand har valt att vara en mobil kyrka. Det innebär att vi vill vara en kyrka i rörelse, som för oss dit människor är och på så vis skapa möjlighet till goda möten.

Svenska kyrkan i södra Thailand har därför inte någon fast kyrkolokal eller café. Arbetet sker på de platser som svenskar och andra skandinaver befinner sig kortare eller längre tid.

Kyrkan i södra Thailand är stationerad och utgår från ön Phuket, men finns regelbundet på Kho Lanta, och besöker också områden som Khao Lak, Krabi/Ao Nang och Phi Phi-öarna.

Maria och Ingvar, Kata Beach

Maria och Ingvar, Kata Beach Foto: Mathias Johansson

Vi syns ...

... kanske har också du sett Svenska kyrkans logga, på vår bil, på en post-it på en restaurang eller på en vattenflaska?

Vi som arbetar här är en präst och en assistent. Vi finns här för att fira gudstjänst och mässa, dop och bröllop, ge tid för samtal om allt mellan himmel och jord, möta behovet av själavård och bikt, besöka sjukhus och frihetsberövade, träffa barn och unga på skolor och mer därtill.

Varannan vecka firar vi en enkel kvällsmässa  i solnedgången i prästbostaden.

Så sök oss gärna på mobilen eller e-post. Kontaktuppgifter finner du i spalten bredvid.

Vi finns här för Dig!

Maria & Ingvar

Bra länkar:

Hej Phuket

AA

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan på Phuket

Skapad: 2009-05-15 00:00:00
Svenska kyrkan, Phuket
Postadress:
8/2 Patak Road, Soi Plukjae
Karon, Muang
Phuket 83100
THAILAND

e-post: phuket@svenskakyrkan.se

Präst mob  +66-874 67 67 82
e-post: maria.eksmyr@svenskakyrkan.se

Assistent mob +66-873 81 48 30
e-post: ingvar.olofsson@svenskakyrkan.se

Vill du ha information om Svenska kyrkans gudstjänster och aktiviteter i södra Thailand?

Skapad: 2009-09-20 12:34:00
Vi har upprättat en e-postlista till dem som vill ha information sänd direkt hem till sin egen epost-låda. Anmäl ditt intresse till phuket@svenskakyrkan.se så får du fortlöpande uppdateringar.

Kvällsmässa på Kata Top View

Skapad: 2009-09-20 00:00:00

Välkommen till en enkel kvällsmässa
varannan onsdag kl 18.30 på
Kata Top View, Soi Plukjae.

Efter mässan bjuder vi på juice och tilltugg på takterrassen.

Vi firar kvällsmässa

5 och 19 Mars