Julbasaren

Välkommen till oss den 20-21-22 november 2015 och vår mer än 100-åriga julbasar med fokus på svenskt hantverk och svenska traditioner. I år med extra fokus på den svenska dalahästen. Vi har designat en egen speciell Gustafsdalahäst som kommer att finnas till försäljning under basardagarna i begränsad upplaga. Mer information om program och tider kommer senare under hösten men glöm inte boka in basardatumen redan nu! Vill du hjälpa oss och stötta vår kyrka inför basaren kontakta oss gärna.

Under basaren finns en stor mängd julbodar både ute och inne med svenska delikatesser, julprydnader, handarbeten, lotterier och tusen andra ting och du kan njuta en kopp kaffe och svensk smörgås eller hembakad kaka i vår cafeteria. Det fanns musik både i kyrkan och församlingshemmet, jultomte och pyssel och knåp för barnen och i kyrkorummet kunde man vila sig i stilla lugn och ro.

Under basardagarna vill vi gärna visa upp svenska jultraditioner men även vårt rika arv av kyrkans hembygdsdräkter, församlingshem och vårt vackra kyrkorum. För många är det den årliga traditionella starten på julen. Här hittar du något för alla generationer, gammal som ung. Välkommen till oss 2015!