Här hittar du våra ledig tjänster.

Svenska kyrkan Falköping söker

Skapad: 2014-08-25 04:00:00

Kanslisekreterare, 75 %

På grund av ändrad arbetsstruktur på kyrkoförvaltningen behöver vi anställa en kanslisekreterare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kanslisekreterare är du en administrativ länk mellan förvaltning och förtroendevalda. Du svarar bl. a för sammanträdesservice i hela kedjan, i de gemensamma förtroendemannaorganen, från kallelse till expediering av beslut. I det dagliga arbetet ingår posthantering, registrering, diarieföring och arkivering. Viss ekonomihantering ingår i tjänsten. Kvällsarbete förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och kvalificerad sekreterarutbildning eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av administrativt arbete.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska ha mycket god datavana, vara strukturerad, ha god initiativförmåga och kunna arbeta både i team och självständigt.

Det är viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med och för andra människor.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en förtroendemannastyrd organisation.

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid 75 %
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema
Tillträde: Snarast
Vi tillämpar Kyrkans avtal med individuell lönesättning. Ange löneanspråk i Din ansökan.

Agneta Fürst, kanslichef 0515-77 63 04

Fackliga representanter
Håkan Gerenmark, Vision 070-650 46 24

Ansökan