Lediga tjänster

Här hittar du våra ledig tjänster.

Komminister 100 %

Skapad: 2014-06-25 11:21:00

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Halva tjänsten är församlingsprästtjänst i Ållebergs arbetsområde med särskilt ansvar för Yllestads församling (800 invånare) och gudstjänstlivet kring de fem kyrkorna. Gudstjänster, konfirmandarbete, dop och begravningar hör till det mest frekventa, och utgör basen i församlingsbyggandet i denna landsbygdsmiljö. Möjlighet finns att anta utmaningen att bli hela Ållebergsområdets områdeschef, med sex medarbetare.

Tjänstens andra del är projektinriktad med hela pastoratet i fokus: Att i samarbete med kyrkoherde, kyrko- och församlingsråd utreda och utveckla gudstjänstarbete, doparbete samt nya verksamhetsformer.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor i alla åldrar i en levande landsbygdsmiljö, har förståelse för människors livsvillkor och vardag där, och har förmågan att uttrycka evangeliet i ord och handling så att det blir livsnära och angeläget. Du bör också ha erfarenhet av stadens villkor och ha ett strategiskt tänkande kring kyrkans framtid.  

Övrigt
Krav på körkort och tillgång till egen bil.  

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema
Tillträde: Snarast
Vi tillämpar Kyrkans avtal med individuell lönesättning. Ange löneanspråk i Din ansökan.  

Kontaktperson
Jonas Hagström, Kyrkoherde,Tel 0515-77 63 01, 070-31 40 295  

Fackliga representanter
Lena Ehrngren, KyrkA 0500-47 65 62  

Du är välkommen med Din ansökan innehållande meritförteckning och löneanspråk, senast den 17 september 2014, märkt PA 2014-39, ställd till:

Falköpings pastorat
Botvidsgatan 43
521 35 FALKÖPING
Eller via e-post till: falkopingpersonaladm@svenskakyrkan.se  

 

 

//